Jsme hrdá česká firma, která díky realizaci telekomunikačních a bezpečnostních technologií propojuje svět a umožňuje lidem žít lépe. Na naši práci narazíte na každém kroku, přesto nejsme na první pohled vidět. Stojíme za zády velkých značek. Projektujeme, stavíme a zajišťujeme servis optických, metalických i mobilních sítí. Potkáte nás na dálnicích, železnicích, křižovatkách i mostech. Významnější projekty se bez nás neobejdou, proto zajímavé práce máme dostatek. Pojďte s námi PROPOJOVAT SVĚT.
Hledáme kolegu/kolegyni, který umí věci držet pod kontrolou, rád komunikuje se zákazníky i dodavateli a nezalekne se technické dokumentace. Pokud vás láká práce, kde se potkává organizace, technika a týmová spolupráce, čtěte dál.
Co vás u nás čeká:
- Koordinace realizace zakázek v oblasti telekomunikací, IT a technologií
- Každodenní komunikace se zákazníky i dodavateli (telefon, e-mail)
- Plánování termínů a kapacit, aby šlo vše hladce a včas
- Příprava cenových nabídek, spolupráce na rozpočtech
- Zajištění naskladnění potřebného HW a materiálu
- Kontrola a kompletace technické dokumentace
- Příprava podkladů pro objednávky a fakturaci
- Dohled nad termíny a ekonomickým průběhem zakázek
Co oceníme:
- Výborné komunikační a organizační schopnosti
- Zkušenosti s koordinací zakázek, projektů nebo zákaznickým servisem (výhodou, nikoli podmínkou)
- Praxi z technického prostředí – telekomunikace, stavebnictví, technické služby nebo logistika (výhodou)
- Dobrou znalost MS Office, hlavně Excelu
- Orientaci v technické dokumentaci
- Řidičský průkaz skupiny B
- Samostatnost, spolehlivost a schopnost udržet si přehled i pod tlakem
Co nabízíme:
- Mobilní telefon a notebook
- Možnost profesního rozvoje, odborná školení (např. práce ve výškách, NV 194/2022 Sb.)
- 5 týdnů dovolené + 2 dny zdravotního volna
- Příspěvek na sportovní aktivity
- Příspěvek na penzijní připojištění
- Pojištění odpovědnosti a další benefity
Staňte se součástí našeho týmu – pošlete nám svůj životopis a my se vám ozveme.