Představení společnosti
EGSTON System Electronic je dynamická výrobní společnost s více než 500 zaměstnanci, která od roku 1991 dodává technická řešení pro automobilový a průmyslový sektor. Naše produkty – kabelové svazky, senzory, cívky a plastové díly – najdete v automobilech, strojích i domácích spotřebičích.
V roce 2025 se přesouváme do zcela nové výrobní haly v obci Dyje u Znojma, která nám umožní další růst a nabídne moderní pracovní prostředí.
Shrnutí pozice
Na této pozici budete zajišťovat plynulý chod výroby díky efektivnímu plánování a operativnímu nákupu. Budete komunikovat s dodavateli, výrobou i zákaznickým servisem, spravovat materiálové toky a reagovat na změny v potřebách zákazníků.
Hlavní odpovědnosti
- Průběžné monitorování potvrzených dodávek
- Plynulé zlepšování průběhů za účelem zvyšování spokojenosti zákazníků
- Stanovování důležitých a specifických materiálů
- Monitorování výrobních a nákupních trendů
- Sledování skladových stavů
- Znalost SAP
- Znalost NJ nebo AJ na úrovni B2
- Komunikační dovednosti
Pracovní prostředí:
- Mezinárodní výrobní společnost s lokálním týmem, který si zakládá na spolupráci, zodpovědnosti a přístupu zaměřeném na lidi.
Kultura společnosti:
- Podporujeme otevřenou a férovou kulturu, která povzbuzuje samostatnost, iniciativu a inovace.
Kariérní růst:
- Podporujeme profesní rozvoj prostřednictvím školení, mentoringu a interní mobility – jak po technické, tak osobní stránce.
Work-life balance:
- Respektujeme rovnováhu mezi pracovním a osobním životem – nabízíme týden dovolené navíc, placené volno na první školní den dítěte a férové podmínky pro směnný provoz.
- Administrativní pozice mají flexibilní pracovní dobu s pevným jádrem mezi 8:00 a 13:00.
Benefity:
- Náborový bonus 10 000 Kč po zkušební době
- Odměna za doporučení nového kolegy až 20 000 Kč
- Příspěvek na stravování až 132 Kč/den (dle délky směny)
- Měsíční příspěvek 150 Kč na údržbu pracovního oblečení
- Příspěvek 1 000 Kč na dioptrické brýle každé dva kalendářní roky
- Zvýhodněný mobilní tarif od Vodafone
- 100% příplatek za práci přesčas v neděli, zvýšená odměna za pohotovost
- Finanční dary při životních událostech (narození dítěte, svatba, kulaté narozeniny)
- Odměny k pracovním výročím formou bodů do Edenred Cafeterie