15 September

TECHNICKÝ DOZOR STAVEB Praha – Vodohospodářské stavby - Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s.

45 000 – 60 000 CZK/month
Vodohospodářský rozvoj a výstavba a.s. je zcela nezávislou soukromou společností, plně vlastněnou českými akcionáři. Naše historie sahá až do roku 1890. Nabízíme komplexní služby v oblasti inženýrské, projektové a konzultantské činnosti, které pokryjí veškeré požadavky našich zákazníků.

Co Vás na této pozici čeká

Budete pracovat na významných stavbách v oblasti vodního hospodářství – zásobování pitnou vodou, kanalizace, ČOV, ochrana před povodněmi, revitalizace toků a nádrží.

Co budete na našich stavbách řešit konkrétně?

• Kontrola dokumentace a souladu stavby s projektem, povoleními a normami
  • Dohled nad kvalitou prací a materiálů, účast na zkouškách
  • Organizace předání staveniště, řízení kontrolních dnů
  • Kontrola harmonogramu, prostavěnosti a výkazů výměr
  • Převzetí stavby, kolaudace, řešení vad a změn projektu

S kým se chceme poznat?

• Praxe v realizaci staveb (TDS, stavbyvedoucí, projektant)
  • SŠ/VŠ stavebního nebo technického směru
  • Uvítáme autorizaci (případně ochotu ji do budoucna udělat) v oboru VH a krajinné inženýrství, pozemní stavby nebo technologická zařízení staveb
  • ŘP sk. B, aktivní řidič
  • Znalost práce s PC, organizační a komunikační schopnosti

Co Vám za to vše nabízíme?

• Stabilní česká firma s fungujícím kolektivem
  • 5 týdnů dovolené
  • Příspěvek na stravování, Multisport karta
  • Notebook, mobil, služební tarif
  • Podpora vzdělávání a přípravy na autorizaci
  • Možnost rozšířit odbornost (např. koordinátor BOZP)
  • Příspěvek na penzijní připojištění/DIP

Nástup možný ihned nebo dle dohody.

Zaujala Vás výše uvedená pracovní nabídka? Myslíte, že hledáme někoho, jako jste Vy? Pak neváhejte a dejte nám o sobě vědět.

Těšíme se až Vás poznáme!

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Work clothes, Occasional work from home, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Opportunity to work up hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Salary:
45 000 – 60 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam