Hledáme posilu do našeho multidisciplinárního týmu CDZ.
Jsme příspěvková organizace Hlavního města Prahy, která poskytuje dětem a jejich rodinám komplexní zdravotně – sociální podporu v oblasti duševního zdraví. O naše klienty se stará multidisciplinární tým, jehož součástí jsou sociální pracovníci, rodinní poradci, speciální pedagog, nutriční poradce, zdravotní sestry, psychologové nebo dětští psychiatři. Můžeme tak společně dát podporu dětem i rodičům ve všech oblastech, které jsou důležité v péči o duševní zdraví.
S čím se u nás setkáte:
· intenzivní spolupráce napříč multidisciplinárním týmem
· přímá práce s klienty včetně práce terénní
· individuální plánování
· účast na pravidelných poradách, intervizích a supervizích
· vedení příslušné administrativy spojené s přímou klientskou prací
· spolupráce s dalšími organizacemi a institucemi podílejícími se na řešení situace klienta
Co od Vás očekáváme:
· VŠ či VOŠ vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách
· minimálně 5 let praxe v oblasti rodinného poradenství. Ideální je zkušenost s cílovou skupinou, ale není to podmínkou
· orientace v oblasti sociálních služeb pro děti a rodiny, sociálně právní problematice
· schopnost identifikace a analýzy rodinných vzorců a konfliktů, podporu klientů při zvládání stresu a výzev spojených s výchovou dítěte a péčí o něj, schopnost práce s krizovými situacemi
· týmovou spolupráci, ale i samostatné vedení klientů
· dobré komunikační dovednosti
Co Vám můžeme nabídnout:
· tabulkové platové ohodnocení příspěvkové organizace
· práce na úvazek 0,5 a následně dle dohody
· flexibilní pracovní dobu
· 5 týdnů dovolené + 3 dny indispozičního volna
· příspěvek na jízdné a stravné
· příspěvek na další vzdělávání, nabídka vzdělávání i v rámci organizace
· pravidelné týmové intervize i supervize
· možnost účasti na různorodých odborných akcích, navázání nových kontaktů s odborníky napříč obory
· příjemné pracovní prostředí a přátelský tým
· zázemí renomované organizace s dlouholetou praxí v oblasti zdravotně-sociálních služeb a SPOD
· možnost osobního i profesního rozvoje
Nástup: dle dohody
V případě zájmu zašlete prosím strukturovaný životopis a motivační dopis.
Poskytnutím svých osobních údajů organizaci Zahrada pro Duši, příspěvková organizace, udělujete souhlas se zpracováním těchto údajů v souladu s §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a to výhradně pro účely výběrového řízení.