12 September

KEY ACCOUNT MANAGER HEALTHCARE - Drylock Technologies s.r.o.

Společnost Drylock Technologies s. r. o. vypisuje pro nový závod v Hrádku nad Nisou, zabývající se výrobou hygienických potřeb, výběrové řízení na obsazení pracovní pozice

Hledáme člověka, který se nebojí rozhýbat trh.

Chcete být u toho, když se tvoří strategie pro největší hráče v healthcare – od distributorů a lékárenských řetězců až po zdravotnické instituce? Pokud umíte vyjednávat, ale i naslouchat, máte analytické schopnosti a jen tak vás něco nerozhází, dáme vám v Drylocku příležitost.

Co budete dělat

• Získávat, rozvíjet a udržovat obchodní vztahy s našimi nejdůležitějšími zákazníky v ČR a na Slovensku (časem i na Balkáně).
  • Zodpovídat za dosažení našich plánů a cílů.
  • Vytvářet a plnit obchodní strategii pro healthcare.
  • Vyjednávat podmínky a nastavovat spolupráci se silnými partnery.
  • Budovat dlouhodobé vztahy s těmi, kdo rozhodují o trhu.
  • Mít možnost časem vést vlastní tým.

Co byste měli znát a umět

• Alespoň 2–3 roky zkušeností s Key Account Managementem nebo podobnou obchodní rolí.
  • Schopnost vyjednávat, analyzovat data a plánovat.
  • Angličtinu, se kterou zvládnete mezinárodní reporting i prezentaci (němčina je výhodou).
  • Tah na branku, orientaci na výsledky a chuť růst.
  • Poradit si i v náročných situacích.
  • Výhodou je praxe v oblasti zdravotnictví (zdravotnické prostředky, dětská výživa, spotřební zdravotnictví).

Co nabízíme

• Strategickou obchodní pozici s viditelným dopadem.
  • Zázemí silné rodinné firmy s globálním dosahem – bez korporátní byrokracie.
  • Pracovní smlouvu na dobu neurčitou od začátku.
  • 5 týdnů dovolené, 13. plat, elektronické stravenky, 75% slevu na firemní výrobky.

Benefity, které jinde nenajdete:

• 2025 plínek při narození dítěte, příští rok už 2026

Kancelář v Hrádku nad Nisou nebo v Berlíně – podle toho, co vám je blíž.

Už se u nás vidíte? Přihlaste se a pošlete nám své CV.

Pokud potřebujete další informace o pracovním místě můžete nás kontaktovat i telefonicky na tel. čísle +420.720 821 497 nebo +420.482 420 220/ 222.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cell phone, Opportunity to work up hours, Corporate events, Bonuses, 13th monthly salary, Flexible start/end of working hours, Notebook, Discount on company products / services

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Advanced)