12 September

Sociální pracovník/ce v NZDM N Klub v Nymburce - SEMIRAMIS z. ú.

14 000 – 16 000 CZK/month
Jsme profesionální organizace s dlouholetou tradicí v oblasti prevence rizikového chování a vzdělávání. Těžištěm naší práce je lidský vztah a aktivní přístup ke změně. Poskytujeme certifikované preventivní a adiktologické služby a registrované sociální služby. Zakládáme si na odbornosti, kvalifikaci a celoživotním vzdělávání pracovníků. Vyhledáváme a tvoříme nové přístupy.

NÍZKOPRAHOVÝ KLUB PRO DĚTI A MLÁDEŽ V NYMBURCE VYPISUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI: SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE

KDO JSME

Zavedený tým NZDM N Klub v Nymburce, který pracuje ambulantní i terénní formou služby. Cílem naší služby je poskytovat dětem a mladým lidem od 6 do 26 let, pro které je dětství a dospívání náročným životním obdobím, pomoc a podporu v každodenních i obtížných situacích, bezpečný prostor pro trávení volného času a usilování o pozitivní změny v jejich životě. Služba probíhá zejména v odpoledních hodinách.

KOHO HLEDÁME

• věk minimálně 21 let
  • vzdělání dle zákona o sociálních službách nebo pedagogické vzdělání (lze doplnit po nástupu)
  • znalost práce s MS Office týmovost a schopnost spolupráce

CO UVÍTÁME

Kreativitu, schopnost realizovat sportovní volnočasové aktivity a různé akce a vzdělání a kurzy nad rámec zákonných požadavků

CO NABÍZÍME

• 0,5 úvazku od ledna 2026
  • smysluplnou práci
  • přátelský a otevřený kolektiv transparentní přístup ze strany vedení odbornou podporu
  • podporu v rámci celoživotního vzdělávání
  • nástupní plat 14.000 - 16.000 Kč

Pokud máte o pozici zájem, pošlete strukturovaný životopis na: lenka.bednarova"zavináč"os-semiramis.cz

Salary:
14 000 – 16 000 CZK/month
Part-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam