Jsme Authentica Fulfillment. Od roku 2020 budujeme nejkomplexnější fulfillment centrum na českém trhu a hledáme člověka, který ukáže našim zákazníkům, že jsme právem špička v oboru. Jsme tým motivovaných lidí, kteří se nebojí výzev a zákazník je u nich na prvním místě. Potřebujeme parťáka, který bude zapadat, ctít stejné hodnoty co my a přispěje tak k celkovému úspěchu našeho fulfillmentového centra v Prologis parku v Syrovicích!
Do našeho skladu hledáme spolehlivou a zodpovědnou posilu na sekci zpracování VRATEK. Čeká Tě různorodá práce se zbožím, dvousměnný provoz a tým, na který se můžeš spolehnout. Pokud máš chuť pracovat a máš týmového ducha, rádi Tě uvítáme mezi nás!
Co bude Tvou náplní práce?
- Zpracování vratek odeslaného zboží dle interních postupů.
- Kontrola stavu vráceného zboží (kompletnost, poškození atd.).
- Práce v interním systému a se skenerem.
- Třídění, označování a evidence vráceného zboží.
- Manipulace se zbožím – zvedání a přesouvání balíků různé hmotnosti.
- Naskladňování produktů.
- Spolupráce s dalšími odděleními.
- Dodržování interních směrnic, BOZP/PO a pravidel nakládání s odpadem.
- Udržování pořádku na pracovišti.
Co od Tebe potřebujeme?
- Fyzickou zdatnost a odolnost.
- Možnost pracovat ve dvousměnném provozu - ranní směna 06:00 - 14:15 / odpolední směna 14:15 - 22:30.
- Časovou flexibilitu (občas pracujeme na přesčasy nebo jeden den o víkendu).
- Praxe na obdobné pozici - výhodou.
- Fyzickou a manuální zdatnost.
- Týmového ducha.
- Odpovědný a spolehlivý přístup.
Co Ti za to můžeme nabídnout?
- Motivující mzdové ohodnocení s ohledem na Tvůj individuální pracovní výkon.
- Mzdu k 12. dni v měsíci.
- Dovolenou 25 dní.
- Firemní autobusovou dopravu ZDARMA z Brna a blízkého okolí až k našemu skladu v Syrovicích a zase zpět.
- Možnost karierního postupu v rámci skladu i mimo něj.
- Pitný režim – káva, čaj, mléko a drobné občerstvení formou firemních snídání jednou týdně.
- Stravenkový paušál do mzdy (po zkušební době).
- Příspěvek na penzijní připojištění (po zkušební době).
- Multisport karta.
- Odměna 15 000 Kč za doporučení nového kolegy.
V případě, že tě naše pracovní nabídka zaujala, tak neváhej a staň se součástí našeho týmu! Zašli nám svůj životopis a my se Ti brzy ozveme!