INEX-SDA je nevládní nezisková organizace, která se od roku 1991 zabývá mezinárodním dobrovolnictvím a mezikulturním vzděláváním. Naším posláním je prostřednictvím dobrovolnických projektů, vzdělávacích programů a kampaní podporovat rozvoj tolerantní otevřené společnosti a aktivního odpovědného přístupu k okolnímu světu nejen v Čechách, ale i na celém světě.
Poznáš zákulisí organizace mezinárodních aktivit a projektů, zapojíš se do aktivit, které podporují uznávání dobrovolnictví v rámci studia, a podpoříš posilování kapacit dobrovolnického sektoru. Budeš mít možnost nahlédnout do realizace projektů Erasmus+, navazovat dialogy a komunikovat se zástupci dalších dobrovolnických organizací a vysokých škol.
Co bude tvou prací?
- Podpora administrativy Erasmus+ projektů
- Podpora při oslovování vysokých škol, příprava podkladů na přednášky či prezentace
- Vyhodnocování dopadu dobrovolnických aktivit
- Rešerše a příprava podkladů pro projektové žádosti
Co očekáváme?
- Souznění s vizí organizace
- Výbornou znalost českého jazyka a dobrou znalost anglického jazyka
- Znalost MS Office
- Přátelský a komunikativní přístup
- Aktivní a samostatný přístup k práci, zodpovědnost, pečlivost, kreativitu
- Předchozí zkušenost s mezinárodním dobrovolnictvím výhodou
- Přítomnost v kanceláři 1–2x týdně úterý či čtvrtky, dle potřeby a dohody
Co ti nabízíme?
- Smysluplnou práci na částečný úvazek (DPP) (10–15 hodin týdně s možností domluvy)
- finanční ohodnocení v rozmezí 150 – 180 Kč/ hod
- Seznámení se s fungováním zavedené české NNO s více než 30letou tradicí
- Získání zkušeností s organizováním mezinárodních dobrovolnických projektů
- Možnost účastnit se různých schůzek organizace a diskutovat o obsahových tématech
- Navázání nových kontaktů
- Příjemné pracovní prostředí v centru Prahy, flexibilní pracovní dobu a možnost home office
- Možnost účasti na workcampech a školení za snížené ceny
Máš o pozici zájem?
Ať už máš za sebou první zkušenosti, nebo se chceš učit v praxi, ozvi se nám a to kdykoliv do 28. září, připoj svůj životopis a motivační dopis (max 1 A4). Nástup na pozici ideálně v říjnu.
Výběrové řízení probíhá průběžně a je dvoukolové. Kandidáti*ky, kteří splňují požadavky, dostanou k vypracování písemné úkoly. Vybraní kandidáti*ky pak budou pozváni na osobní pohovory.