11 September

Podpora vzdělávacích projektů v Recognition sekci - INEX - Sdružení dobrovolných aktivit, z. s.

INEX-SDA je nevládní nezisková organizace, která se od roku 1991 zabývá mezinárodním dobrovolnictvím a mezikulturním vzděláváním. Naším posláním je prostřednictvím dobrovolnických projektů, vzdělávacích programů a kampaní podporovat rozvoj tolerantní otevřené společnosti a aktivního odpovědného přístupu k okolnímu světu nejen v Čechách, ale i na celém světě.

Poznáš zákulisí organizace mezinárodních aktivit a projektů, zapojíš se do aktivit, které podporují uznávání dobrovolnictví v rámci studia, a podpoříš posilování kapacit dobrovolnického sektoru. Budeš mít možnost nahlédnout do realizace projektů Erasmus+, navazovat dialogy a komunikovat se zástupci dalších dobrovolnických organizací a vysokých škol.

Co bude tvou prací?

• Podpora administrativy Erasmus+ projektů
  • Podpora při oslovování vysokých škol, příprava podkladů na přednášky či prezentace
  • Vyhodnocování dopadu dobrovolnických aktivit
  • Rešerše a příprava podkladů pro projektové žádosti

Co očekáváme?

• Souznění s vizí organizace
  • Výbornou znalost českého jazyka a dobrou znalost anglického jazyka
  • Znalost MS Office
  • Přátelský a komunikativní přístup
  • Aktivní a samostatný přístup k práci, zodpovědnost, pečlivost, kreativitu
  • Předchozí zkušenost s mezinárodním dobrovolnictvím výhodou
  • Přítomnost v kanceláři 1–2x týdně úterý či čtvrtky, dle potřeby a dohody

Co ti nabízíme?

• Smysluplnou práci na částečný úvazek (DPP) (10–15 hodin týdně s možností domluvy)
  • finanční ohodnocení v rozmezí 150 – 180 Kč/ hod
  • Seznámení se s fungováním zavedené české NNO s více než 30letou tradicí
  • Získání zkušeností s organizováním mezinárodních dobrovolnických projektů
  • Možnost účastnit se různých schůzek organizace a diskutovat o obsahových tématech
  • Navázání nových kontaktů
  • Příjemné pracovní prostředí v centru Prahy, flexibilní pracovní dobu a možnost home office
  • Možnost účasti na workcampech a školení za snížené ceny

Máš o pozici zájem?
Ať už máš za sebou první zkušenosti, nebo se chceš učit v praxi, ozvi se nám a to kdykoliv do 28. září, připoj svůj životopis a motivační dopis (max 1 A4). Nástup na pozici ideálně v říjnu.

Výběrové řízení probíhá průběžně a je dvoukolové. Kandidáti*ky, kteří splňují požadavky, dostanou k vypracování písemné úkoly. Vybraní kandidáti*ky pak budou pozváni na osobní pohovory.

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Foreign business trips, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Flexible start/end of working hours, International conferences, Notebook, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Part-time work
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Advanced)