11 September

Cenový analytik – pohonné hmoty - MOL Česká republika, s.r.o.

MOL Česká republika patří mezi nejvýznamnější hráče na českém trhu s pohonnými hmotami. Jsme součástí maďarské skupiny MOL Group, která působí ve více než 40 zemích světa a zaměřuje se na těžbu ropy a plynu, rafinaci a distribuci pohonných hmot. V České republice máme více než 300 čerpacích stanic a naším cílem je neustále se rozvíjet a poskytovat zákazníkům kvalitní služby. K tomu potřebujeme tým zkušených a motivovaných lidí, kteří se k nám rádi připojí a pomohou nám růst.

Hledáme Analytika cen pohonných hmot

Baví vás čísla, analýzy a zároveň máte obchodního ducha? Dokážete se rychle zorientovat na trhu a hledat nejlepší řešení? Přidejte se k nám a pomozte nám nastavovat cenovou strategii pro pohonné hmoty na našich čerpacích stanicích MOL.

Co budete dělat

• každý den sledovat trh a konkurenci a navrhovat změny cen pohonných hmot,
  • nastavovat cenovou strategii pro jednotlivé čerpací stanice MOL tak, aby se co nejlépe vyvážil poměr objem vs. marže,
  • analyzovat mikroregiony a pravidelně vyhodnocovat jejich vývoj,
  • pracovat s moderními cenovými nástroji a úzce spolupracovat s kolegy v ČR i v rámci skupiny,
  • připravovat analýzy, reporty a podklady pro rozhodování managementu,
  • sledovat legislativu a zajišťovat, aby naše procesy byly vždy v souladu s předpisy.

Co od vás čekáme

• vysokoškolské vzdělání nejlépe v oblasti ekonomie, obchodu nebo financí,
  • 3 roky praxe v retailu nebo podobné pozici,
  • silné analytické schopnosti, obchodní myšlení a orientaci na výsledek,
  • výbornou znalost angličtiny pro každodenní komunikaci,
  • dobrou znalost MS Office (Excel na pokročilé úrovni).

Co nabízíme

💼 Zajímavou a odpovědnou práci, kde se propojuje analýza dat, obchod a strategie,
💰 Možnost podílet se na cenotvorbě jednoho z nejdůležitějších produktů na trhu,
🎢 Profesní růst v rámci nadnárodní korporace
📅 25 dní dovolené + 3 dny sick day
🎁 Skvělé firemní benefity (kafeterie, palivová karta, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport karta, firemní akce, zdravá snídaně 1x měsíčně).📅 Smlouvu na dobu určitou (zástup za mateřskou dovolenou).

Pokud vás baví práce s čísly, analýzou a hledáním obchodních příležitostí, dejte nám o sobě vědět.

Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Individual budget for personal growth, Sick days, Transport allowance, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Limited (temporary)
Bachelor's
Czech (Proficient), English (Intermediate)