9 September

Koordinátor integračních aktivit - Integrační centrum Praha o.p.s.

23 000 CZK/month
Usilujeme o to, aby Praha byla domovem pro všechny, kdo se tu rozhodli žít bez ohledu na jejich zemi původu. Místem, kde se jednotliví obyvatelé vzájemně respektují, podporují a spolupracují. Podporujeme soběstačnost a samostatnost cizinců primárně ze zemí mimo EU a bezproblémového soužití s majoritou včetně spolupráce zainteresovaných aktérů působících v oblasti integrace cizinců na lokální úrovni. Více se o nás dozvíte na našem webu www.icpraha.com, Facebooku a Instagramu @ICPraha.

Máte zájem o profesní a osobní rozvoj? Přidejte se k nám a dělejte smysluplnou práci pro současnou společnost i další generace.

Co budete dělat?

• Komunikovat s dobrovolníky, zájemci o dobrovolnictví a účastníky dobrovolnických akcí.
  • Vybírat a školit dobrovolníky, poskytovat jim průběžnou podporu a zpětnou vazbu.
  • Plánovat, připravovat a realizovat dobrovolnické akce (jazykové kluby, jednorázové akce založené na nápadech dobrovolníků, veřejně-prospěšné akce).
  • Účastnit se vybraných dobrovolnických akcí - některé probíhají v sobotu.
  • Zodpovídat za nutnou administrativa spojenou s dobrovolnickou činností, psát monitorovací a závěrečné zprávy.

Koho hledáme?

• Člověka, který umí skvěle česky a anglicky.
  • Komunikativní a energickou osobnost, se zkušenostmi s koordinováním akcí.
  • Týmového hráče s proaktivním přístupem.

Co vám za to nabízíme?

• Akční tým přátelských kolegů a kolegyň a smysluplnou práci s přesahem.
  • Rozšíření profesních dovedností v příjemném prostředí neziskové organizace, která je jedním z předních aktérů integrace cizinců v Praze.
  • Práci na poloviční úvazek na dobu určitou (prosinec 2027).
  • 5 týdnů dovolené ročně.
  • Můžete se těšit na pravidelné týmové snídaně a teambuildingy.
  • Podporujeme zdravý životní styl svých zaměstnanců, proto se můžete těšit také na Multisport kartu.
  • Bacilům v kanceláři nefandíme, nabízíme proto také čerpání 5 sick days ročně.
  • Celou řadu profesních školení.

V týmu vás rádi přivítáme ideálně od listopadu. Případně dle domluvy.

Pokud vás nabídka naší společnosti zaujala, pošlete nám svůj životopis a motivační dopis v českém jazyce.

Těšíme se na vás!

Cell phone, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contribution to sport / culture / leisure, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Salary:
23 000 CZK/month
Part-time work
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Advanced)