Co vás čeká
Jde o vícedenní zastoupení pečujících osob 24/7 přímo v domácnostech našich klientů a klientek, kdy pracovník*ice v domácnosti i přespává. Budete tak sdílet domácí prostory, rituály, zvyklosti s uživatelem služby.
Nejčastější úkony péče:
Pomoc s péčí o vlastní osobu.
Hygiena, oblékání, příprava jídla a pití.
Dohled, společnost, aktivizace, běžný úklid.
Údržba domácnosti, doprovody k lékaři, nákupy, procházky.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
Kvalifikační předpoklady podle zákona 108/2006 Sb. pro pracovníka v sociálních službách.
Profesní či osobní zkušenost s péčí o seniory či osoby s postižením výhodou.
Živnostenský list PODMÍNKOU!
Schopnost samostatné práce.
Dobrý zdravotní i psychický stav. Spolehlivost a zodpovědný přístup.
Pozitivní motivaci věnovat se pomoci, péči a dále se rozvíjet.
Odolnost vůči stresu.
Trestní bezúhonnost.
Výhodou může být:
ŘP výhodou
Co vám můžeme nabídnout:
Zajímavou práci s klientem v jeho přirozeném prostředí. Prostor věnovat se klientovi pouze individuálním přístupem.
Garance výplaty.
Předem budete vědět do jakého prostředí jdete, předem budete mít od nás sepsaný individuální plán péče, který společně s rodinou připravíme během našeho šetření.
Po dobu poskytování péče/asistence u klienta budete mít v případě potřeby naší podporu.
Podpoříme Vás i Vaše blízké při řešení těžkých životních situací.
Přátelský kolektiv.
Podpora v systému vzdělávání v akreditovaných kurzech či školící akce.
Odměna za vykonanou práci je za jeden celý den (tj. 24 hod) 2500 Kč.
Spolupráce možná od listopadu 2025 nebo dle dohody. Práce v Praze a okolí.
Pokud přímé zkušenosti v oblasti práce v sociálních službách nemáte, ale jste člověkem, který má chuť a zápal, a chce se této oblasti věnovat, rádi Vás přivítáme mezi nás a vše potřebné Vás naučíme.
Zajistíme rekvalifikační kurz pracovníka v sociálních službách za poloviční úhradu.
Jestliže Vás uvedená pozice oslovila, zašlete nám svůj životopis s krátkým průvodním dopisem.