Do střediska provozu vodovodů, úpraven vody, kanalizací a ČOV hledáme posilu na pozici Obsluha kanalizačního vozu, který bude obsluhovat a řídit kanalizační vůz.
Už vás nebaví ztráta času za volantem na dálnicích a stání v kolonách, místo toho aby jste trávili večery doma, s rodinou nebo přáteli?
Pracujte ve Středočeském kraji v okolí Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi, kde to znáte a kde budete včas doma,
Přidejte se k nám ve STAVOKOMPLETu.
Jsme stabilní společnost s více než 30 lety zkušeností v oblasti vodohospodářských staveb, zaměřená na realizaci a provozování vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod přímo v regionu.
Naše projekty jsou tam, kde žijete, a proto hledáme zkušeného řidiče-obsluhu nákladního speciálního vozu pro údržbu a čištění kanalizací, který chce pracovat smysluplně blízko domova a obsluhovat i nový moderní vůz, který si právě necháváme na zakázku vyrábět.
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Work clothes, Sick days, Soft loans to employees, Refreshments on workplace, Cafeteria, Cell phone, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, The possibility of study leave, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job, Discount on company products / services