6 September

Lékárník s volností pohybu - BENU Česká republika s.r.o.

3 300 – 3 500 EUR/month
Jsme společnost BENU Česká republika s.r.o., druhá největší lékárenská síť v České republice, ctíme lékárenské řemeslo a baví nás inovace v oblasti farmacie, neustále rosteme a hledáme novou posilu do týmu. Jsme součástí nadnárodní skupiny PHOENIX Group, která patří k největším evropským společnostem zabývajícím se velkodistribucí léčiv. Naším posláním je dodávat zdraví napříč Evropou.

🌍 Objevuj Česko jako farmaceut!

Roztáhni křídla v BENU – jako náš létající lékárník

Cestuj, pomáhej, poznávej

✅ Co ti to přinese?

🌱 Smysluplnost práce
→ Pomáháš lidem. Tvoje práce má dopad.

🕊️ Flexibilita & work-life balance
→ Tvoje tempo, tvoje volba. 🚗 Cestování všude. Služební auto i pro soukromé cesty (0,50 Kč/km). Rozpis služeb.

📚 Možnost růstu a vzdělávání
→ Společný rozjezd, během pracovní doby máš k dispozici akreditované kurzy ČLNK. Plná podpora při atestaci.

💬 Autenticita značky & firemní kultura
→ Tým, kde se cítíš dobře. Lidé, kteří tě berou takového, jaký jsi.

💸 Finanční stabilita & férové benefity které dávají smysl
→ Stabilní základ, na kterém můžeš stavět, 5 týdnů dovolené. Telefon, věrnostní bonus, tankovací karta na pohonné hmoty, členství v komoře a mnohem víc

🎁 Startovací balíček, který ti dá křídla
→ Náborový příspěvek 200.000 Kč
→ Příspěvek na bydlení až 192.000 Kč (ve vybraných lokalitách)

O ČEM JE PRÁCE V BENU?

• ocenění Vaší flexibility. Nabízíme jedinečnou možnost vysokého mzdového ohodnocení. Služební automobil a telefon i k soukromým účelům.
  • jasném plánu. Měsíc dopředu máte sestavený plán služeb, na kterých lékárnách budete působit.
  • budování odbornosti: abychom mohli vystupovat jako odborníci, musíme k tomu mít také pravidelný přísun informací. Pro naše lékárníky máme připravené kurzy akreditované ČLNK, které se bodově započítávají do celoživotního vzdělávání. Samozřejmostí je, že vzdělávání probíhá během pracovní doby a hradí jej BENU.
  • expedici dle Vašeho nejlepšího úsudku. Máme široký sortiment velice kvalitních produktů. Navíc u nás nenajdete žádné negativní listy.

CO OD VÁS OČEKÁVÁME?

• Vysokoškolské vzdělání v oboru Farmacie. Je to legislativní nutností.
  • Týmového ducha. Každá lékárna funguje jako jedinečná parta lidí.
  • Zájem o pacienta a jeho zdraví a dokáže poskytovat kvalitní odborné poradenství.
  • Příjemné vystupování a spolehlivost.
  • Navíc: na předchozí praxi nezáleží. Máme vyvážený tým složený nejen z absolventů, ale i zkušených farmaceutů. Vzájemně si pomáháme a své zkušenosti sdílíme.

CO U NÁS ZÍSKÁTE NAVÍC?

• 10.000 Kč/rok sleva na nákup v lékárnách BENU
  • 3.000 Kč/rok příspěvek do Cafeterie na volnočasové aktivity
  • 500 Kč/rok příspěvek na pracovní obuv, pracovní oděv zdarma
  • 450 Kč/měsíc zvýhodněná Multisport karta, možnost doprovodných karet
  • 150 Kč hodnota stravenky
  • 5 týdnů dovolené
  • 3 sick days
  • výhodnější nákup vozů ŠKODA, zvýhodněné volání pro rodinu a blízké
  • tank kartu Benzina – tankování za zvýhodněné ceny v síti Orlen
  • možnost příspěvku na bydlení, nebo služebního bytu
  • příspěvek na úhradu členství do ČLnK/ČKFA
  • odměny za doporučení nových kolegů
  • lékařská péče EUC plus

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
University
Czech (Pre-intermediate), Slovak (Proficient)