3 September

Náborář - možnost rychlého kariérního růstu - vhodné i pro studenty - JIT Recruitment s.r.o.

20 000 – 40 000 CZK/month
JIT Recruitment s.r.o. se zaměřuje na executive search pro Ředitele a Top Manažery v automotive a ve strojírenství napříč celou ČR. Pro naše klienty organizujeme výběrová řízení v režimu Just-in-Time!

Chceš se posunout v HR či obchodu? Hledáme náboráře/ku s chutí učit se, růst a pracovat s lidmi

Zajímá tě práce v HR nebo obchodu? Chceš se naučit praktické dovednosti, které využiješ celý život – od efektivní komunikace, přes vyjednávání až po porozumění lidem?

Hledáme parťáka/parťačku do našeho týmu v Praze – Karlín, který chce na sobě pracovat, posouvat se a nebojí se výzev. Nabízíme ti prostředí, kde tě skutečně naučíme nábor i obchod v praxi a kde se výsledky odrážejí v tvé odměně!

Co u nás získáš

• Denní trénink a mentoring od jednoho z nejlepších headhunterů v ČR
  • Praxi v obchodě i HR – naučíš se, jak vyhledávat a oslovovat manažery, a zároveň jak prodávat a jednat s klienty
  • Možnost učit se vše prakticky – vedení hovorů, hledání kandidátů, obchodní komunikace
  • Začneš na částečný úvazek (ideální např. při studiu), ale můžeš u nás časem přejít na HPP
  • Po přechodu na HPP: samostatné projekty a možnost vysokých provizí (až 100 000 měsíčně)
  • Smysluplnou práci, kde za sebou vidíš výsledky
  • Motivující finanční ohodnocení a bonusy
  • Možnost částečně pracovat z domova
  • Přátelský tým, žádná anonymní korporace

Co budeš dělat

• Hledat a oslovovat zkušené manažery a odborníky (zejména v oblasti automotive)
  • Každý den volat (cca 40–60 hovorů) – naučíš se komunikovat s jistotou a přehledem
  • Pracovat s databází kandidátů a vytvářet jejich profily
  • Podílet se na náborových strategiích a komunikaci s klienty

Hodíš se k nám, pokud:

• Chceš na sobě pracovat dlouhodobě, ne jen „získat práci“
  • Umíš přijmout zpětnou vazbu a dokážeš s ní něco udělat
  • Máš čas minimálně 24 hodin týdně
  • Umíš se soustředit na cíl, učit se z chyb a nevzdáváš to po prvním neúspěchu
  • Zvládneš práci na PC a domluvíš se alespoň základně anglicky

🎯 Nabízíme jednu volnou pozici – chceme ti dát čas, pozornost a férový trénink. Jestli to s kariérním růstem myslíš vážně, pošli nám:

• 📄 Stručné CV
  • ✍️ Krátký motivační dopis, ve kterém nám ukážeš, proč tě tohle láká. Vzhledem k velkému počtu kandidátů je motivační dopis důležitou součástí výběrového řízení.

Educational courses, training, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Management incentive program, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Self-organization of the job

Salary:
20 000 – 40 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work, Practical training and short-term placement, Trainee programs
Permanent
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ), Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)