2 September

Manažer pro klíčové zákazníky - Vekra s.r.o.

Chceš stabilitu a zaměstnavatele s dobrým jménem, který dodržuje závazky vůči klientům i zaměstnancům?

Jsme VEKRA, česká jednička na trhu OKEN, DVEŘÍ a STÍNĚNÍ. Zákazníkům nabízíme jistotu prostřednictvím dodávky komplexního řešení a záruky na celé dílo. Vše, co děláme, děláme poctivě a s absolutním nasazením a důrazem na kvalitu i maximální životnost našich produktů, které zároveň snižují výdaje zákazníkům..

Rozvíjíme se a hledáme nové kolegy a kolegyně, kteří se chtějí rozvíjet s námi.

V týmu rádi přivítáme manažera/manažerku pro segment velkých stavebních firem a developerů v České Republice.

Tvým úkolem na této pozici bude:

• Uzavírání smluv o dodávkách otvorových výplní v segmentu velkých stavebních firem a developerů
  • Rozvoj vztahů a udržování dlouhodobé spolupráce se stávajícími a novými zákazníky
  • Dohled nad realizací uzavřených smluv včetně řízení realizačního týmu
  • Plnění výkonových parametrů
  • Práce v terénu

Neobejdeš se bez

• prokazatelné zkušenosti z obdobné pozice
  • praktické zkušenosti z oboru stavebnictví
  • vysoké motivace na výkon a ochotu pracovat
  • ŘP sk. B, aktivní znalosti PC

My Ti za to nabízíme

• Začlenění přímo pod OR VEKRA
  • služební vůz i pro soukromé účely
  • kvalitní zaučení od zkušených kolegů
  • příjemné a spolupracující kolegy
  • zázemí stabilní a velké rodinné firmy
  • týden dovolené navíc
  • příspěvek na stravování
  • společné firemní aktivity
  • a spoustu dalších benefitů

Vykroč správným směrem a přidej se k nám!

Náborový proces ve VEKŘE:

Žádosti zpracováváme průběžně a nábor ukončíme, jakmile najdeme vhodného kandidáta. Součástí náboru jsou vždy pohovory a u vybraných pozic můžete očekávat vyplnění osobnostního dotazníku a testu kognitivních funkcí. Pohovory na manažerské pozice mohou být více kolové a být spojené s vypracováním případové studie.

VEKRA přijímá všechny bez ohledu na věk, pohlaví, rasu, sexuální orientaci, fyzické nebo duševní schopnosti, etnický původ a zkušenosti.

Educational courses, training, Allowance for work clothes, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Work clothes, Refreshments on workplace, Cell phone, Car for private purposes, Sales commission, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Discount on company products / services

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)