9 September

Klinický psycholog - AGEL Středomoravská nemocniční a.s.

Nemocnice AGEL Prostějov přijme klinického psychologa. Péče je cílena na pacienty lůžkových oddělení i samostatné ambulance.

Co od Vás potřebujeme

• vysokoškolské vzdělání v oboru psychologie
  • odbornou způsobilost psychologa ve zdravotnictví
  • kvalifikaci klinického psychologa (včetně zahájeného studia dle zákona č. 96/2004 Sb. výhodou), není podmínkou
  • vhodné i pro absolventy
  • schopnost pracovat samostatně, ale i v týmu
  • pečlivost
  • spolehlivost
  • flexibilita
  • absolvování certifikovaných kurzů výhodou

Co Vám můžeme nabídnout

• možnost zkráceného úvazku
  • 5 týdnů řádné dovolené
  • 2 dny placeného pracovního volna
  • příspěvek na životní pojištění až do výše 12 000 Kč ročně
  • příspěvek na penzijní pojištění až do výše 12 000 Kč ročně
  • příspěvek na stravování v zaměstnanecké jídelně
  • práci v akreditovaném zdravotnickém zařízení
  • stabilní zaměstnání s možností dalšího růstu
  • možnost dalšího vzdělání
  • příspěvek na pojištění zaměstnance při škodě způsobené zaměstnavateli do výše 500 Kč
  • sociální výpomoc a bezúročná půjčka
  • odměna k životnímu jubileu (50 let)
  • odměna k odchodu do důchodu
  • příspěvek na dětskou rekreaci
  • příspěvek na jesle, miniškolku pro předškolní děti zaměstnanců, program Chůva v akci
  • příměstský tábor pro děti zaměstnanců
  • poukázky do lékárny (400 Kč) či 75 % sleva na vybrané procedury (masáže, sportovní prohlídky apod.)
  • sleva na vybraný sortiment v lékárnách AGEL
  • zvýhodněné bankovní účty a telefonní tarify

Proč pracovat právě u nás?

Pracoviště Psychologické ambulance Nemocnice AGEL Prostějov Vám nabízí stabilní zázemí silné společnosti a prostor pro Vaši pracovní seberealizaci. Zakládáme si na absolutní důvěrnosti a empatii k pacientům. Současně nám ale záleží i na péči o Vás, naše zaměstnance, protože víme, že jste to především Vy, kdo staví důvěrný most mezi lékařem a pacientem.

Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Soft loans to employees, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Discount on company products / services

Full-time work, Part-time work
University