28 August

Junior Partnerships & Grants Coordinator (GOV, EDU & NGO) - Prusa Research a.s.

Koho hledáme?
V Prusa Research vyrábíme 3D tiskárny, které mění svět – od škol a univerzit přes výzkumné instituce až po neziskové organizace a státní správu.
Pro rozvoj spolupráce v těchto oblastech hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Junior Partnerships & Grants Coordinator.
Pokud tě baví kombinace práce s lidmi, grantů, veřejných zakázek a máš zájem o obchodní rozvoj v oblasti v oblasti vládních, vzdělávacích a neziskových organizací, tahle role je přesně pro tebe.

Co tě čeká?

• podpora Director of GOV, EDU & NGO Relations při rozvoji partnerství
  • monitoring a základní zpracování informací o grantech, dotacích a veřejných zakázkách
  • příprava příprava nabídek do tenderů - potřebujeme pomoci především s menšími výběrovými řízeními v České republice, ale rádi Tě zasvětíme i do mezinárodních tenderů. Podáváme nabídky do Německa, ale čas od čas rádi přijmeme výzvu i v jiných koutech světa. Letos jsme např. vyhráli tender v Kuwaitu.
  • komunikace s partnery ze škol, univerzit, výzkumných institucí a neziskovek
  • podpora při tvorbě prezentací, reportů a obchodních nabídek
  • koordinace jednodušších projektů a administrativní agenda spojená s partnerstvími
  • monitoring dotačních a jiných zdrojů, prostřednictvím kterých je možné financovat pořízení 3D tiskáren.
  • možnost postupně se učit vést vlastní agendu a menší partnerství

Koho hledáme?

• máš SŠ/VŠ vzdělání (ideálně ekonomické, humanitní nebo technické zaměření)
  • rozumíš základům grantů / dotačních programů nebo veřejných zakázek, případně se v této oblasti chceš rozvíjet
  • baví tě komunikace a spolupráce se školami a veřejnou správou
  • máš dobrý psaný i mluvený projev v češtině i angličtině (B2+)
  • plusové body získáš za komunikativní němčinu
  • umíš pracovat s MS Office / Google Workspace a nezalekneš se nových nástrojů
  • jsi organizovaný/á, pečlivý/á a máš chuť učit se

Co nabízíme?

• možnost růst po boku zkušeného kolegy a stát se časem samostatným odborníkem na institucionální spolupráci
  • práci v rychle rostoucí české technologické firmě s globálním dosahem
  • možnost podílet se na projektech, které propojují inovace, vzdělávání a neziskový sektor
  • přátelské a neformální prostředí s důrazem na spolupráci
  • široké firemní benefity (stravenkový paušál, Multisport karta, zaměstnanecké 3D tiskárny, firemní vzdělávání, teambuildingy, atd.)

Pokud tě tahle role zaujala, pošli nám svůj životopis a pár vět o tom, proč by tě bavilo rozvíjet partnerství v GOV/EDU/NGO oblasti.

Corporate recreational facilities, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services, Dog-friendly office

Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
German (Intermediate), English (Advanced)