28 August

Účetní senior - Exponex s.r.o.

Jsme dynamická společnost s širokým polem působnosti v oblasti výstavnictví, pořádání odborných akcí, konferencí a veletrhů, tvorbě tiskovin a veletržních katalogů. Působíme především v zahraničí. Podařilo se nám dát dohromady skvělý tým lidí, kteří mají rádi výzvy, s chutí a plným nasazením plní i jejich zdánlivě nesplnitelná přání.

Kdo jsme?

V Exponexu tvoříme veletržní expozice a pořádáme eventy po celém světě. Specializujeme se na řešení na klíč a rádi plníme i ta nejnáročnější přání našich klientů. Jsme tým, který svou práci dělá srdcem – a do kanceláře chodíme s úsměvem.
Do našeho účetního týmu hledáme novou kolegyni nebo kolegu na pozici Samostatná/ý účetní. Hledáme někoho, kdo má účetnictví v malíku, baví ho různorodá práce a zapadne k nám nejen profesně, ale i lidsky. U nás není účetnictví jen o zadávání dokladů – je to pestrá práce zahrnující vedení kompletní účetní agendy více firem, navíc z různých oborů.

Co vás u nás čeká?

• Samostatné vedení účetní agendy více firem
  • Příprava podkladů pro roční závěrky
  • Měsíční reporting
  • Zpracování DPH a kontrolních hlášení
  • Komunikace s dodavateli, odběrateli a dalšími partnery
  • Spolupráce s projektovými manažery a dalšími odděleními
  • A hlavně – žádná rutina, pořád se děje něco nového! Slibujeme, že nudit se nebudete.

Jak si vás představujeme?

• Máte zkušenosti s kompletním účetnictvím a baví vás hledat souvislosti
  • Jste samostatní, pečliví a rádi přicházíte s řešeními
  • Máte ekonomické vzdělání a praxi v oboru
  • Znáte účetní a daňovou problematiku
  • Zvládáte deadliny a nebojíte se komunikace
  • Zkušenost s vedením týmu je výhodou
  • Znalost anglického jazyka by se vám mohla hodit, ale není nutností

Co vám nabídneme?

• Práci na hlavní pracovní poměr s nástupem ideálně ihned
  • Moderní kanceláře v nové budově
  • Skvělou kávu a příjemné pracovní prostředí
  • Průběžné vzdělávání a možnost růstu
  • Flexibilní pracovní dobu a 25 dní dovolené
  • Tým, který vás podrží, když to bude potřeba

Cell phone, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Holidays 5 weeks, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)