Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského je jedinečným místem, kde se pojí profesionalita s lidskostí a duchovní podporou. Tato jediná církevní nemocnice v ČR poskytuje akutní lůžkovou i ambulantní péči na špičkové úrovni, přičemž klade důraz na respekt, úctu a osobní přístup ke každému pacientovi.
Nemocnice se specializuje v interních oborech na kardiologii a gastroenterologii, dále na chirurgii, rehabilitaci, paliativní péči, následnou i domácí péči. Splňuje nejvyšší standardy moderní medicíny v akutní i následné péči. Nemocnice vyniká nejen špičkovou péčí, ale i sounáležitostí a vlídným přístupem ke každému pacientovi.
Do naší nemocnice přijmeme Elektrikáře na plný úvazek. Budete součástí týmu, který se stará o údržbu nemocnice. Rádi přivítáme zkušeného kolegu, ale i absolventa.
Charakteristika pozice
- Provádění oprav elektrických zařízení a elektrorevizí
- Zjišťování a lokalizace závad a jejich odstraňování, řešení havarijních stavů
- Spolupráce při provozních a údržbářských aktivitách - rekonstrukce, údržby a opravy
- Zajištění souladu s platnými normami a předpisy
Nabízíme
- Práci ve dvousměnném provozu (12 hod. směny včetně víkendů)
- Krásné pracovní prostředí v historickém centru Prahy s možností parkování
- 5 týdnů dovolené + 3 sick days
- Příspěvek na stravování
- Výhodné nabídky mobilního operátora
- Zvýhodněné služby v rámci nemocnice (masáže, dentální hygiena apod.)
- Odměny k pracovnímu výročí
- Slevy na nákup v nemocniční lékárně
- MultiSport karta
- Kulturní, vzdělávací a sportovní akce pořádané nemocnicí
- Přístup ke kvalitní zdravotní péči pro vás i vaše nejbližší rodinné příslušníky
Požadujeme
- Dokončené SOÚ/SŠ vzdělání v oblasti elektrotechniky
- Specializace elektrikář vyhláška č.50/1978Sb. § 6 - 10 výhodou, není však podmínkou
- Manuální zručnosti, pečlivost a zodpovědnost