27 August

Hledáme kontaktního a terénního pracovníka do Centra adiktologických služeb v Benešově - Magdaléna, o.p.s.

Magdaléna, o. p. s., organizace, která se od roku 1997 zabývá prevencí a léčbou závislostí, hledá kolegu/kolegyni

Zajímá vás obor adiktologie a sociální práce? Chcete pracovat v organizaci, která úspěšně funguje přes 25 let? Je Vám alespoň 21 let? Tak hledáme právě Vás. Práce je vhodná i pro absolventy.

Kdo jsme my?
Jsme tým Centra adiktologických služeb v Benešově. Věříme si navzájem a můžeme se jeden na druhého spolehnout. Práce nás baví. Snažíme se ji neustále rozvíjet a posouvat dál. Jsme zvyklí jednat týmově a vše spolu řešit na rovinu. Právě teď hledáme někoho, kdo náš tým doplní.

Co budete dělat?
Pracovat s lidmi, kteří aktivně užívají návykové látky. Výhodou malého města je, že máte dostatek času na individuální přístup a přímou práci s klienty.
• Pestrou práci, protože klienty budete potkávat v kontaktním centru, ale i v terénu či poradenství.
• Podílet se na rozvoji samotné služby a na svém odborném růstu.

Koho potřebujeme?
• Někoho, kdo má vzdělání či praxi v oboru (VOŠ, VŠ zdravotního, sociálního či adiktologického směru).
• Do začátku se hodí alespoň kurz Pracovníka v sociálních službách nebo probíhající studium v oboru (není podmínkou).
• Potřebujeme někoho, kdo u nás bude chtít pracovat na 0,8 až celý úvazek.
• Někoho, kdo rád pracuje v týmu a je trestně bezúhonný.

Co vám můžeme nabídnout?
• Zázemí odborné organizace, která dbá na mezilidské vztahy.
• Přátelské prostředí menšího týmu.
Podporu v osobním růstu a vzdělávání: časově i finančně. Samozřejmostí je poskytovaná supervize a intervize.
Stáže v zařízeních po celé ČR, ale i v zahraničí.

Zaujala Vás pozice? Pošlete nám do 30.9.2025 motivační dopis a svůj životopis na email bartova-at-magdalena-ops.cz. Do předmětu uveďte VŘ CAS_BN_2025. Pokud nás Váš životopis zaujme, pozveme vás na osobní pohovor, na kterém si řekneme více.

Part-time work
College