SYSTÉMOVÝ ANALYTIK
Do našeho týmu hledáme nového kolegu či kolegyni, který/-á bude identifikovat a analyzovat produktové požadavky interního a externího zákazníka a připravovat technickou specifikaci pro HW a SW inženýry. Dále bude spolupracovat na vývoji, získávat zpětnou vazbu o možnostech řešení a omezeních a doplňovat technickou specifikaci za účelem úplného popisu funkce zařízení nebo systému včetně mezních stavů. Průběžně bude ověřovat a posuzovat shodu produktu se zadáním. Bude integrovat nový produkt nebo jeho změnu do sériové výroby. Bude analyzovat a řešit případnou nefunkčnost produktu.
Klíčové činnosti:
Požadujeme:
Nabízíme:
Pokud vás tato pozice zaujala, pošlete nám životopis.
Company catering, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Cafeteria, Corporate preschool, Cell phone, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care, Discount on company products / services