27 August

Systémový analytik - elektrovývoj - Linet spol. s r.o.

Jsme předním evropským výrobcem nemocničních a pečovatelských lůžek. V oblasti výroby zdravotnických lůžek si LINET dlouhodobě drží pozici technologického lídra. Linet na trh pravidelně uvádí výrobky a služby s inovativními vlastnostmi a funkcemi.

SYSTÉMOVÝ ANALYTIK

Do našeho týmu hledáme nového kolegu či kolegyni, který/-á bude identifikovat a analyzovat produktové požadavky interního a externího zákazníka a připravovat technickou specifikaci pro HW a SW inženýry. Dále bude spolupracovat na vývoji, získávat zpětnou vazbu o možnostech řešení a omezeních a doplňovat technickou specifikaci za účelem úplného popisu funkce zařízení nebo systému včetně mezních stavů. Průběžně bude ověřovat a posuzovat shodu produktu se zadáním. Bude integrovat nový produkt nebo jeho změnu do sériové výroby. Bude analyzovat a řešit případnou nefunkčnost produktu.

Klíčové činnosti:

• Analýza požadavků na nový produkt nebo na změny stávajících produktů v oblasti inteligentních ICU lůžek
  • Vytvoření jasného zadání pro HW a SW inženýry
  • Spolupráce s HW a SW inženýry na technickém řešení
  • Spolupráce při tvorbě testovacích scénářů a při realizaci testů
  • Posouzení produktu, zda je ve shodě se zadáním
  • Integrace produktu do sériové výroby
  • Analýza a základní troubleshooting v případě nefunkce

Požadujeme:

• SŠ/VŠ elektro nebo IT
  • Znalost procesů vývoje SW a celého životního cyklu produktu (ideálně se zaměřením na embedded vývoj)
  • Znalost návrhu architektury SW výhodou
  • Alespoň 3 roky praxe v oblasti vývoje HW nebo SW (analytik, vývojář, SW architekt)
  • Zkušenosti s analýzou a zpracováním zákaznických požadavků
  • Zkušenost s formalizovaným zadáním SW vývoje výhodou (UML, flowchart, state-chart, E-R apod.)
  • Základní zkušenosti s projektovým řízením případně s projektovými metodikami SW vývoje
  • Dobrá znalost AJ slovem i písmem
  • Chuť a schopnost se rychle učit
  • Všeobecný přehled, kreativita, samostatnost, profesionalita, komunikativnost
  • Výborné analytické schopnosti
  • Výhodou znalost:
  • Datové sítě a komunikační technologie
  • C, C++
  • Linux
  • Databáze
  • IoT
  • Senzorika

Nabízíme:

• Práce na unikátních embedded vývojových projektech pro nemocniční lůžka s celosvětovým dopadem
  • Příležitost vyvíjet a aplikovat nejmodernější technologie
  • Zázemí úspěšné, rozvíjející se společnosti
  • Nástup dohodou
  • Možnost kombinace práce z domova a práce v kanceláři (Slaný) - více při osobním jednání
  • Široká škála benefitů (roční bonusy, kafeterie, příspěvek na stravování, penzijní připojištění, firemní školka, Multisport karta, dovolená navíc apod.).

Pokud vás tato pozice zaujala, pošlete nám životopis.

Company catering, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Cafeteria, Corporate preschool, Cell phone, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care, Discount on company products / services

Job location:
Slaný
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
College
Czech (Advanced), English (Intermediate)