25 August

Vedoucí oddělení vývoje - Nadační Fond Eduzměna

Chcete se stát součástí jedinečného projektu, který se snaží přispět ke zlepšení kvality vzdělávacího systému v ČR? Rádi byste uplatnili své dosavadní zkušenosti na poli nadačních aktivit s vysokým společenským dopadem? Jsme Eduzměna – chceme, aby všechny děti mohly chodit do školy, která je opravdu připraví na život, bude je bavit a dávat jim smysl. Usilujeme o proměnu vzdělávání v České republice.

V rámci růstové fáze do svého týmu hledáme kolegu/kolegyni na novou pozici vedoucí oddělení vývoje (R&D), který/á posílí expertní základ Eduzměny a bude zodpovědný/á za vývoj obsahové oblasti v rámci stávajícího období rozšiřování působení do dalších regionů.,

Náplní práce bude:

• Vedení obsahové laboratoře organizace (tvorba know-how) – systematický vývoj nových metod, nástrojů a strategií na bázi modelu komplexní proměny škol na úrovni regionu
  • Formuluje atributy značky Eduzměna v obsahové oblasti, aby se s nimi dalo co nejlépe nakládat v rámci rozšiřování do dalších regionů
  • Úzká spolupráce s týmem evaluace, zejména ve smyslu využití metodologie a dat měření sociálního dopadu pro kontinuální zdokonalování využívaných komponent působení
  • Design a vývoj vzdělávacích programů a výcviku pro regionální aktéry partnerské sítě Eduzměna v různých formátech, včetně licencování a certifikace kvality
  • Rozvoj spolupráce se stávajícími i novými externími partnery a odbornými institucemi, prezentace na konferencích a odborných setkáních či v médiích

Naše představa ideálního kandidáta:

• Má expertní znalosti z oblasti vzdělávání (vzdělávací systém, pedagogika, fungování škol...)
  • Analyticko-koncepční schopnosti – umět propojit výzkum s reálným dopadem
  • Skvělá schopnost překladu výzkumných výstupů do srozumitelné podoby pro praxi
  • Strategické a strukturované myšlení a koordinační schopnosti
  • Orientace na inovace ve vzdělávání či sociálních službách
  • Zkušenosti a znalost potřeb procesu implementace změn na úrovni regionálních celků
  • Motivace být u tvorby projektu, jehož dopad míří na celou ČR

Nabízíme:

• Práci v jedné z největších neziskových organizací věnující se systematické podpoře změn ve vzdělávání v Česku
  • Příležitost být součástí unikátního projektu v klíčové fázi rozvoje
  • Prostor pro širokou seberealizaci při výstavbě vysoce expertního know-how
  • Týmovou spolupráci v přátelském prostředí
  • Flexibilní pracovní doba, možnost práce z domova, 5 týdnů dovolené
  • Příspěvek na stravování, možnost vzdělávání včetně využití odborné sítě Eduzměna
  • Pracovní notebook a mobilní tarif

Nástup dle možnosti, ideálně do listopadu 2025. Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám do 30. 9 . 2025 svůj životopis, stručný motivační dopis, případně kontakt pro možné reference.

Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Cafeteria, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Limited (temporary)
University