6 January

RECEPČNÍ s úsměvem – soukromá klinika s výhledem na Vltavu - AlphaLabs s.r.o.

35 000 – 37 000 CZK/month

👋 Hledáme profesionální a milou recepční / recepčního pro luxusní kliniku ALPHALABS v Praze - Holešovicích.

Baví tě práce s lidmi, máš zkušenost ze zákaznického servisu a záleží ti na každém detailu? Šup k nám! Hledáme spolehlivou a příjemnou duši, jejíž úsměv přivítá každého příchozího klienta.

U nás nezapadneš do anonymního provozu – klienti k nám chodí opakovaně, známe je jménem a budujeme vztahy. Tvým pracovním prostředím bude moderní klinika zaměřená na mužské zdraví. Pracovat budeš v menším rodinném týmu profíků - od lékařů, sestřiček či administrativní podporu. Čeká tě nejen spousta akční komunikace, ale i nádherný výhled na Vltavu, spousta benefitů a podpora silné značky klinik LABS1503.

V nově vznikající moderní klinice ALPHALABS se zaměřujeme na testosteronovou terapii pro muže a pomáháme tak našim klientům k sebejistotě a spokojenému a naplněném životu. Klinika ALPHALABS je součástí skupiny LABS1503, která je v ČR špičkou v poskytování kvalitní lékařské péče pomocí moderních postupů a technologií.

Pojď nám s naší misí pomoci!

🌿 Co tě čeká?

• Osobní i telefonická péče o klienty (objednávky, změny, dotazy).
  • Práce s interním systémem, kalendářem a dokumentací.
  • Spolupráce s týmem lékařů, sestřiček a dalšími kolegy.
  • Komunikace v angličtině (denně – máme i klienty ze zahraničí).
  • Podpora provozu kliniky – drobná administrativa, fakturace.

✅ Co od tebe potřebujeme?

• Zkušenost se zákaznickým servisem (recepce, call centrum, hotel, retail, apod.) min. 1 rok.
  • Výbornou češtinu/slovenštinu, profesionální vystupování a spolehlivost.
  • Komunikativní angličtinu min. B2 – i pro small talk, mail, telefon, chat.
  • Schopnost pracovat v tempu, zvládat priority a mít oči pro detail.
  • Flexibilitu pro směny: Po + St: 7–16, Út + Čt: 10–19, Pá: 7–12h.
  • 100 % spolehlivost v ranních příchodech :)

💎 Co nabízíme?

• Fixní mzdu 35 000 Kč + bonusový systém, možnost kariérního růstu.
  • Plný úvazek a smlouvu na dobu neurčitou, zkušební doba 3 měsíce.
  • Zaučení na sesterské klinice Svět rovnátek v prvních týdnech a silná podpora zkušených kolegů.
  • Zázemí luxusní prosluněné kliniky a krásný výhled na Prahu.
  • Zážitkové firemní akce a společné teambuildingy.
  • Osobní i profesní rozvoj, jazykové kurzy, vzdělávání a příspěvky na zájmové kurzy.
  • Příspěvky a zaměstnanecké slevy na firemní produkty a služby v rámci skupiny Labs1503 (Svět rovnátek, AlphaLabs, DentaLabs, Fyzio svět).
  • MultisportKartu pro aktivity ve volném čase.
  • Příspěvek na doplňkové penzijní připojištění nebo životní pojištění.
  • Po 3 letech firemní auto i k soukromým účelům.
  • A v neposlední řadě na pracovišti ovoce, oříšky i nejlepší italskou kávu v Praze, bez které si my už náš den ani neumíme představit.

Neboj se a zkus to! Umíme si zaškolit i juniorní pracovníky.

Těšíme se na tebe!

Educational courses, training, Car for private purposes, Corporate events, Bonuses, Work clothes, Individual budget for personal growth, Education allowance, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Above-standard medical care, Discount on company products / services

Salary:
35 000 – 37 000 CZK/month
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)