25 August

Hosteska Hilton Prague (plný úvazek) - Hilton hotels

Společnost Hilton nabízí jedinečné pracovní příležitosti v prostředí prestižního hotelového řetězce.

Staňte se součástí našeho týmu jako Hosteska v Hilton Prague!

Baví Vás práce s lidmi? Máte rádi prostředí plné energie a chcete být tváří jednoho z největších hotelů v Praze? Pak hledáme právě Vás!

Momentálně hledáme hostesku do našich hotelových restaurací:

1) Restaurace Atrium – snídaňová restaurace

• Atrium je restaurace, kde každý den podáváme snídaně pro stovky hostů z celého světa. Směny začínají brzy ráno (od 6:00), ideální pro ranní ptáčata, která chtějí mít volné odpoledne.

2) Restaurace Café & Bistro

• Café & Bistro je moderní restaurace s neformální atmosférou, která je pro naše hosty otevřená 24/7. Směny jsou zejména odpolední.

Co nabízíme:

• Přátelské pracovní prostředí 5* hotelového řetězce Hilton Prague
  • Práci v centru Prahy (metro B,C Florenc)
  • Pracovní smlouvu na plný úvazek (40h / týden - hlídáme přesčasové hodiny a kompenzujeme dny volna)
  • Praní a čištění pracovního oblečení v hotelu zdarma
  • Odpovídající platové ohodnocení a benefity (1000 kreditů/Kč měsíčně do kafeterie, parkování zdarma, příspěvek na jazykové kurzy, Multisport karta)
  • Možnost kariérního postupu napříč odděleními

Co bude Vaší náplní práce:

1) Vítání a péče o hosty

• Srdečně vítat příchozí hosty a zanechat ten nejlepší první dojem
  • Poznávat vracející se hosty a vytvářet osobní přístup
  • Efektivně organizovat sezení hostů a spolupracovat se servisem
  • Doprovázet hosty ke stolu, představit nabídku, akce či denní speciality
  • Reagovat na speciální požadavky hostů a předávat je týmu

2) Spolupráce v týmu

• Spolupracovat s kolegy v restauraci na hladkém chodu provozu
  • Přispívat k pozitivní atmosféře a týmovému duchu

3) Každodenní provoz

• Udržovat čistotu a pořádek v prostoru recepce a vstupu do restaurace
  • Pomáhat obsluze v případě potřeby

Koho hledáme:

Uvítáme pozitivní a energické uchazeče, kteří mají chuť učit se a být součástí špičkového týmu. Předchozí zkušenosti z restaurace jsou výhodou, ale ne podmínkou – vše Vás rádi naučíme.

Požadujeme:

• Profesionální a přátelský přístup k hostům
  • Skvělé komunikační schopnosti
  • Týmového ducha a spolehlivost
  • Flexibilitu a schopnost přizpůsobit se rušnému provozu
  • Dobrou znalost angličtiny je nutností (komunikace s hosty i kolegy je převážně v angličtině)
  • Základní znalost češtiny

Chcete být součástí týmu, který se stará o nezapomenutelné zážitky hostů z celého světa? Napište nám – rádi se s Vámi setkáme!

Educational courses, training, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Education allowance, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services

Permanent
Professional training without a school-leaving exam
Czech (Intermediate), English (Intermediate)