25 August

Číšník/Servírka - HILTON PRAGUE (HPP) - Hilton hotels

Mezinárodní hotelový řetězec hledá do svého týmu nové kandidáty na pozici:

Připojte se k našemu týmu v hotelu Hilton Prague!

Staňte se součástí našeho energického týmu číšníků/servírek v hotelu Hilton Prague, kde se výjimečné služby setkávají s kulinářským uměním!

Pozice: Číšník/Servírka

Typ pracovního poměru: Plný úvazek

Buďte součástí rychle se rozvíjejícího a dynamického prostředí, kde můžete předvést své schopnosti v oblasti pohostinství a pracujte po boku talentovaného týmu, který se věnuje vytváření nezapomenutelných zážitků pro naše hosty.

Co hledáme:

• Vášeň pro pohostinství a pozitivní přístup
  • Schopnost dělat více věcí najednou a rychle se rozhodovat
  • Zkušenosti v oboru
  • Týmového ducha
  • Znalost angličtiny na komunikativní úrovni

Kam hledáme:

1. Atrium - Hledáme kolegu/kolegyni na pozici číšníka do naší hotelové snídaňové restaurace Atrium, která nabízí bohaté bufetové snídaně hotelovým hostům. Směny začínají brzy ráno – již od 5:30, proto je tato pozice ideální pro ranní typy.

2. Seasons: Do stylové hotelové restaurace Seasons, zaměřené na fine dining, sezónní menu a lokální suroviny, hledáme posilu na večerní směny. Restaurace obsluhuje jak individuální hosty, tak soukromé či firemní akce. Hledáme spolehlivého kandidáta, který má cit pro detail, zájem o gastronomii a rád hostům nabízí profesionální a osobní přístup. Předchozí zkušenosti v obsluze jsou vítány.

3. Cloud 9 - Sky Bar (večerní směny): Přidejte se k týmu v ikonickém Cloud 9 Sky Bar & Lounge – stylovém koktejlovém baru s výjimečnou atmosférou a panoramatickým výhledem na Prahu. Obsluha zde probíhá během večerních a nočních směn, ideálně se hodí pro ty, kteří preferují práci v pozdějších hodinách. Hledáme energického a profesionálního člena týmu se zájmem o koktejly, prémiový servis a práci v živém, mezinárodním prostředí. Zkušenost z baru nebo lounge výhodou.

4. Banketní oddělení: Do našeho týmu hledáme spolehlivého a komunikativního kolegu/kolegyni na pozici vrchní číšník/servírka v banketním oddělení. Nemusíte mít roky zkušeností – důležitá je chuť pracovat, učit se novým věcem a být součástí týmu, který připravuje konference a akce na špičkové úrovni. Práce je pestrá, každý den přináší nové výzvy a příležitosti.

5. Executive Lounge: Hledáme usměvavého číšníka / servírku do Executive Lounge. Pokud máte rádi práci s lidmi a záleží vám na kvalitním servisu, přidejte se k našemu týmu a postarejte se o pohodlí našich VIP hostů v exkluzivním prostředí.

Co nabízíme:

• Přátelské pracovní prostředí 5* hotelového řetězce Hilton Prague
  • Práci v centru Prahy (metro B,C Florenc)
  • Pracovní smlouvu na plný úvazek (40h / týden - hlídáme přesčasové hodiny a kompenzujeme dny volna)
  • Stravování v týmové restauraci LaCantina (25 jídel měsíčně zdarma)
  • Odpovídající platové ohodnocení a benefity (1000 kreditů/Kč měsíčně do kafeterie, parkování zdarma, příspěvek na jazykové kurzy, Multisport karta)

Přidejte se k nám a tvořte nezapomenutelné zážitky pro naše hosty. Těšíme se na váš životopis – staňte se součástí týmu Hilton!

Educational courses, training, Work clothes, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Sales commission, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Pre-intermediate), English (Pre-intermediate)