🏡 Kdo jsme?
Jsme Komunitní centrum Petrklíč, z. s., nezisková organizace srdcem i duší. Od roku 2015 poskytujeme pomoc seniorům, pečujícím a rodinám v různých životních situacích. Naší prací propojujeme terénní péči, komunitní podporu a lidskost.
Spolupracujeme s obcemi a odborníky, ale nejvíc nám záleží na důstojném a kvalitním životě našich klientů. Dáváme si záležet na přístupu, který je lidský, citlivý a profesionální zároveň.
🫱🫲 Koho hledáme?
Hledáme empatického a spolehlivého parťáka nebo parťačku do našeho terénního týmu v České Třebové 🚗💙. Pokud máte chuť dělat práci, která má opravdový smysl, a chcete každý den pomoci někomu zůstat doma v bezpečí a pohodlí, ozvěte se nám.
U nás nejste jen číslo. Jsme tým, kde si lidé navzájem kryjí záda, předávají zkušenosti a podporují se v terénu i mimo něj.
Budete se u nás hodit, pokud:
Co vás u nás čeká?
Docházení za klienty do jejich domácností a pomoc v běžných činnostech:
Součástí práce je také:
Co vám nabízíme?
Zaměstnanecké benefity navíc:
Co od vás potřebujeme?
Nástup:
Možný ihned nebo dle domluvy.
Zaujala Vás tato nabídka?
Pošlete nám svůj životopis nebo krátké povídání o Vás. Rádi Vás přivítáme na osobní schůzce!
Těšíme se na Vás! 💙
Cell phone, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure