28 August

Náborář - HR bez předchozí praxe - příležitost pro nováčky - JIT Recruitment s.r.o.

20 000 – 40 000 CZK/month
JIT Recruitment s.r.o. se zaměřuje na executive search pro Ředitele a Top Manažery v automotive a ve strojírenství napříč celou ČR. Pro naše klienty organizujeme výběrová řízení v režimu Just-in-Time!

Nastartuj svou kariéru v HR – hledáme Náboráře/ku, který nám pomůže budovat špičkový tým headhunterů!

Zajímá tě oblast náboru, obchodu nebo práce s lidmi a hledáš smysluplnou pracovní příležitost, kde budeš moct opravdu profesně růst, rozvíjet se v praxi a přitom získat know-how, které ti otevře dveře do budoucna?

Do našeho týmu v Praze Karlín právě hledáme posilu, která s námi bude rozvíjet síť kontaktů, hledat kandidáty a budovat vztahy s klienty.

Co ti nabízíme:
Denní vedení a mentoring od zkušeného headhuntera s praxí na špičkové úrovni
Praxi v náboru, obchodu i vyjednávání – učíš se přímo „za pochodu“
✅ Možnost začít jako brigádník (např. při škole)
✅ Možnost kariérního růstu, samostatných projektů
✅ Motivující finanční ohodnocení s bonusy
✅ Možnost částečného home-office
Malý, přátelský tým a individuální přístup bez korporátního tlaku

Co bude tvojí náplní práce:

Aktivní vyhledávání kandidátů, převážně v oblasti automotive
Denní komunikace po telefonu (cca 40–60 hovorů)
Tvorba inzerátů na portálech jako jsou Jobs, Práce za rohem atd.
Práce s databázemi, tvorba jednoduchých profilů kandidátů
Spolupráce na vedení náborového procesu

Hledáme právě tebe, pokud:
✅ Hledáš smysluplnou práci, která ti otevře dveře do HR či obchodu
✅ Jsi komunikativní, máš rád/a práci s lidmi a učíš se rychle
✅ Zvládneš být samostatný/á, ale zároveň si necháš poradit a víš, že zpětná vazba tě posouvá
✅ Máš čas alespoň 24 hodin týdně
✅ Umíš základy práce na PC a domluvíš se anglicky alespoň na základní úrovni

📌 Nabízíme pouze jedno volné místo, abychom mohli garantovat individuální přístup a kvalitní zaškolení, takže v případě zájmu zareaguj na inzerát co nejdříve. Pokud tě to zaujalo, pošli nám:

• Životopis
  • Krátký motivační dopis, ať víme, co tě na této roli láká a proč bychom s tebou měli chtít spolupracovat

Vzhledem k velkému počtu kandidátů je motivační dopis důležitou součástí výběrového řízení.

Educational courses, training, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Management incentive program, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Self-organization of the job

Salary:
20 000 – 40 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work, Practical training and short-term placement, Trainee programs
Permanent
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ), Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)