21 October

Technická podpora v oblasti MaR - Johnson Controls Building Solutions, spol. s r.o.

Společnost Johnson Controls spoléhá na vaše schopnosti a nadání. Podporujeme poslání našich zákazníků. Společně vytváříme svět, který je bezpečný, pohodlný a udržitelný. Naše různorodé týmy zaměstnanců po celém světě přicházejí s inovativními a komplexními řešeními pro to, aby města byla propojenější, budovy inteligentnější a naše životní prostředí komfortnější a bezpečnější. Jde nám o zlepšování výsledků našich obchodních partnerů. Budoucnost potřebuje váš talent. Budoucnost potřebuje právě vás.

Do našeho týmu v Praze hledáme technicky zdatného kolegu na pozici "Technická podpora v oblasti měření a regulace". Tato role je klíčová pro přípravu cenových nabídek. Budete úzce spolupracovat s obchodním a realizačním týmem.

Co vás čeká:

• Poskytování technické podpory a příprava cenových nabídek
  • Spolupráce s obchodním týmem na tvorbě nabídek
  • Analýza elektrotechnické projektové dokumentace a hledání optimálních řešení
  • Návrh technicky i cenově efektivních řešení

Co od vás očekáváme:

• SŠ/VŠ vzdělání v elektrotechnickém oboru
  • Schopnost číst elektrotechnickou dokumentaci, výkazy výměr a projektové výkresy
  • Zkušenost s rozpočtováním a přípravou nabídek
  • Pokročilá znalost MS Excel
  • Technické myšlení, pečlivost, schopnost samostatného rozhodování

Výhodou bude:

Zkušenost s projekty z těchto oblastí: měření a regulace, vzduchotechnika, topení, chlazení, tepelné čerpadla, automatizace.

Co vám nabízíme:

• Zajímavé finanční ohodnocení
  • Hlavní pracovní poměr a kvalitní zaškolení
  • Flexibilní pracovní doba a po zapracování home office
  • Benefity: 5 týdnů dovolené; 1 sick day ročně; Stravenkový paušál 107 Kč/den; Životní a úrazové pojištění, penzijní připojištění; Jazykové kurzy, Zvýhodněné T-mobile tarify; Multisport karta; Odborná školení; Teambuildingy, Dobrovolnické akce; Očkování proti chřipce, Vitamínové balíčky; Odměny při životních a pracovních výročích

Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Advanced), English (Pre-intermediate)