12 August

Manažer plánování výroby - DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o.

PŘEJDĚTE NA NAŠE NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY WWW.DENSO.CZ Jsme DENSO MANUFACTURING CZECH, s.r.o., nadnárodní společnost a jeden z největších dodavatelů automobilového průmyslu zabývající se výrobou klimatizačních systémů pro osobní automobily. Pro svůj závod v průmyslové zóně v Liberci přijmeme zaměstnance na pozice:

Jaké jsou hlavní odpovědnosti

• Zodpovídá za vytváření a optimalizaci výrobních plánů, sledování jejich plnění a analýzu případných odchylek, sledování a nastavení optimálních skladů a disponibilitu nakupovaných dílů. Optimalizuje náklady na dopravu a skladování.
  • Vyjednává logistické podmínky a detaily se zákazníky ve spolupráci s EU Sales office a korporátním PCL týmem, připravuje a aktualizuje logistické zprávy a reporty.
  • Podílí se na plánování a zahájení nových projektů.
  • Komunikuje s jednotlivými odděleními ve firmě, aby byla zajištěna koordinace všech fází výroby, je v pravidelném kontaktu se zákazníky a dodavateli.
  • Spolupracuje s ostatními závody v rámci EU; podílí se na postupné digitalizaci procesů a zvyšování efektivity a strategii rozvoje oddělení.

Koho hledáme

• Zkušenost ve vedoucí pozici v oblasti plánování výroby/logistiky, automotive výhodou.
  • Emočně zralá osobnost – stabilní, přímé chování, otevřené poskytování a přijímání zpětné vazby.
  • Orientace na lidi, jejich vedení a rozvoj.
  • Uplatňuje dlouhodobý, strategický přístup.
  • Dokáže se rychle rozhodovat; vědomě vstupuje do možného konfliktu, pokud hájí zájmy společnosti.
  • Aktivně přistupuje k řešení problémů, má zájem věci měnit a posouvat vpřed.
  • Znalost Aj na úrovni B2 (plynulý projev jak v písemné, tak mluvené formě).

Co vám můžeme nabídnout

• Odpovídající finanční hodnocení.
  • Firemní auto k soukromému využití, nebo manažerský balíček benefitů dle preference.
  • Notebook, služební telefon.
  • Flexibilní pracovní doba.
  • Kafeterie 700 Kč měsíčně.
  • Roční bonus za plnění cílů.
  • Zdravotní péče a rehabilitace.
  • Příspěvek na penzijní spoření / životní pojištění.
  • Stravenkový paušál 120 Kč/ odpracovaná směna.
  • Odměny za pracovní výročí.

Company catering, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Soft loans to employees, Cafeteria, Cell phone, Foreign business trips, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Advanced)