15 September

BACK OFFICE SPECIALIST - vypořádání obchodů s cennými papíry a reporting - SAB ocp

SAB o.c.p., a.s. – odštěpný závod je nebankovní obchodník s cennými papíry v České republice, od roku 2021 je člen Burzy cenných papírů Praha, a.s. a od roku 2019 je účastníkem Centrálního depozitáře cenných papírů, a.s. V roce 2021 SAB o.c.p. získal rozhodnutím Národní banky Slovenska rozšíření licence o obchodování na vlastní účet, je tvůrcem trhu (Market Maker) pro akcie SAB Finance na Burze cenných papírů Praha. Společnost konzistentně vystupuje od roku 2018 v pozici Administrátora a Distributora emisí dluhopisů pro skupinu SAB. Od roku 2019 poskytuje služby správy a úschovy cenných papírů. Pro fond kvalifikovaných investorů TBGF SICAV vykonává roli Distributora a Investičního poradce. www.sabocp.sk

Hledáme kolegu/kolegyni, který nám pomůže, aby všechny obchody na kapitálových trzích proběhly hladce a bez chyby. Do našeho týmu back office v rámci skupiny SAB hledáme posilu pro oblast vypořádání obchodů s cennými papíry a reportingu. Přidáte se k trojici zkušených specialistů, kteří mají na starosti vypořádání transakcí na kapitálových trzích a komunikaci s protistranami i klienty.

Co budete dělat

• Zajišťovat vypořádání transakcí na kapitálových trzích
  • Komunikovat s protistranami, klienty a kolegy z dalších oddělení
  • Spravovat a kontrolovat dokumentaci k transakcím
  • Dbát na přesnost a včasnost všech operací – preciznost je u nás klíčová
  • Připravovat a odevzdávat pravidelné reporty pro ČNB a NBS
  • Spolupracovat s týmy accounting, treasury a front office
  • Podílet se na řešení unikátních a zajímavých transakcí

Co očekáváme

• Vzdělání ekonomického směru nebo odpovídající praxi v oboru
  • Výhodou zkušenost s vypořádáním obchodů s cennými papíry
  • Dobrou orientaci v kapitálových trzích
  • Pečlivost, zodpovědnost a schopnost pracovat samostatně i v týmu
  • Výborné komunikační dovednosti a profesionální vystupování
  • Znalost MS Office (Excel, Word, Outlook)
  • Ochotu učit se novým věcem a rozvíjet se
  • Praxe v bance, obchodníkovi s cennými papíry nebo investiční společnosti je vítaná, ale není nutná

Co nabízíme

• Skvělou příležitost budovat kariéru v rostoucí a stabilní finanční skupině
  • Přátelský a podporující tým, kde si lidé skutečně pomáhají
  • Odpovídající finanční ohodnocení a zaměstnanecké benefity
  • Moderní pracovní prostředí v centru Prahy
  • Možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu

Zaujalo vás to? Pošlete nám svůj životopis. Těšíme se!

Cell phone, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Sick days, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance

Full-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)