14 August

Specialista/ka marketingu pro web a online projekty - Cesta domů, z.ú.

Cesta domů je nezisková organizace, která poskytuje registrované zdravotní a sociální služby. Provozuje Domácí hospic na území hl. m. Prahy, poskytuje poradenské služby v oblasti péče o nevyléčitelně nemocné a umírající, pomáhá pozůstalým v době zármutku. Zároveň se snaží o zvýšení povědomí v oblasti paliativní péče formou vzdělávání odborníků a osvětových kampaní.

Jak si vás představujeme?

• Oblast marketingu vás baví a chcete se v ní nadále posouvat a vzdělávat.
  • Máte zkušenosti z online marketingu, webové analytiky (Google Tag Manager, Google Analytics 4 / Looker Studio).
  • Umíte tvořit a spravovat web a nastavovat i vyhodnocovat online kampaně.
  • Jste digitálně zdatná/ý, máte zkušenosti se systémy Ecomail, Smartlook nebo jinými marketingovými nástroji/systémy.
  • Máte znalosti a zkušenosti z běžné redakční webové praxe (pracujeme v Drupal).
  • Uvítáme, pokud umíte samostatně pořizovat nebo zpracovávat foto, video nebo audio.
  • Český jazyk ovládáte na vynikající úrovni a jste schopný/á psát kratší texty.
  • Rád/a hledáte novou inspiraci, sledujete výzvy a trendy v oboru.
  • Jste spolehlivá a pracovitá osobnost a rád/a přemýšlíte o věcech v souvislostech.
  • Jste zvyklý/á fungovat jako samostatná jednotka a zároveň spolupracovat týmově.
  • Rezonují s vámi naše hodnoty: lidskost, profesionalita, respekt, otevřenost a týmovost.

Co budete mít na starosti?

• Spolu s kolegy v týmu komunikace a marketingu budete spravovat a rozvíjet osvětové i prodejní kampaně v celé šíři aktivit, služeb a produktů Cesty domů.
  • Dostanete na starosti redakční správu několika webů Cesty domů.
  • Budete vyhodnocovat úspěšnost webu a online projektů (GA4, inzertní kampaně)
  • V úzké spolupráci s kolegy zodpovědnými za další oddělení (vzdělávání, e-shop, nakladatelství) jim technicky pomůžete optimálně se prezentovat v online prostoru.
  • Podle potřeb pomůžete vytvářet nebo postprodukčně upravovat foto, video a audio obsah z rozmanitých činností Cesty domů.
  • Nebudete na to sami, budete spolupracovat s dalšími kolegy, kteří vám budou po boku.

Co můžeme naopak nabídnout my vám?

• Smysluplnou a rozmanitou práci v týmu hodnotově podobně naladěných lidí.
  • Zaškolíme vás a váš rozvoj podpoříme v rámci interního vzdělávání.
  • Pracovní smlouvu uzavřeme na jeden rok, při vzájemné spokojenosti ji rádi prodloužíme na dobu neurčitou.
  • Ideálně uvítáme spolupráci na 1,0 úvazek, nicméně jsme otevřeni i zkráceným úvazkům.
  • Nástup je možný ihned, nicméně na správnou osobu si rádi i počkáme.
  • Adekvátní mzdu s možností dalšího růstu.
  • Flexibilní pracovní dobu a po zapracování možnost občasné práce z domova.
  • Máme 5 týdnů dovolené a také řadu zaměstnaneckých benefitů.
  • Sídlíme v krásných prostorách na Praze 4, dobře dostupných z centra Prahy.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Soft loans to employees, Cafeteria, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Discount on company products / services

Full-time work, Part-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)