Potřebujeme datového inženýra, který se stane klíčovým partnerem pro management a vývoj digitálních produktů. Pomůže nám spravovat a rozvíjet naší datovou platformu a posunout tak nejen práci s daty, ale i celé Kytary a prodej hudebních nástrojů na vyšší úroveň.
Milujeme hudbu a vše okolo ní. Od vstupu na trh v roce 2000 jsme se v prodeji hudebních nástrojů postupnými kroky vypracovali na pozici jedničky v ČR a kromě tuzemska obsluhujeme zákazníky v dalších 11 zemích. V současné době se o chod e-shopu a kamenných prodejen (v Praze a v Brně) stará více než 160 zaměstnanců. Za našimi úspěchy stojí nejen naši zákazníci, ale také naši kolegové. Jsme největší prodejce hudebních nástrojů, a i ty můžeš být jedním z nás. :-)
JAK SI TĚ PŘEDSTAVUJEME?
CO BUDE TVÝM POSLÁNÍM?
NA CO SE MŮŽEŠ TĚŠIT
🎧 Tak co, ladíme? Pošli nám CVčko. :-).
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Cell phone, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Discount on company products / services, Dog-friendly office