11 September

Hledáme kolegu do našeho call centra v Praze! :) FIX 31 000,- - 4Life Direct Insurance Services s.r.o., odštěpný závod

31 000 – 60 000 CZK/month
4Life Direct, jedna z nejrychleji rostoucích firem v oblasti přímého zprostředkování životního pojištění v Evropě, hledá pro svou pobočku nové kolegy! Společnost 4Life Direct naplňuje od roku 2008 potřeby více než půl milionu spokojených klientů a je držitelem ocenění mezinárodní asociace Contact Centre World za nejlepší kontaktní centrum v Evropě pro roky 2012 a 2013. Více informací naleznete na www.4lifedirect.cz.

O nás

Jsme 4Life Direct – specialista na přímé zprostředkování pojištění. Na trhu působíme od roku 2008 a v ČR a SR už víc než 7 let. Pomohli jsme už stovkám tisíc klientů chránit to nejcennější – zdraví a rodinu.

Zakládáme si na:

• férovém přístupu k lidem,
  • vlastní databázi kontaktů (žádné „studené“ volání),
  • kvalitním zaškolení a podpoře.

📞 Co tě u nás čeká?

• Telefonická komunikace s klienty – prodáváš ověřené produkty životního a neživotního pojištění.
  • Žádný studený prodej – pracujeme s vlastní databází kontaktů.
  • Máme taky televizní reklamy a internetové kampaně, které nám zajištují dostatek nových klientů.
  • Pracujeme s počítačem. Posíláme emaily, kopírujeme texty a pracujeme v našich interních systémech.
  • Pracovní doba Po–Pá od 8:30–17:00
  • Práce na HPP

Nemusíš být zkušený prodejce – pokud máš chuť se učit a baví tě komunikace, jsi náš člověk.😊

👥 Koho hledáme?

• Máš minimálně středoškolské vzdělání (výuční list nebo maturitu).
  • Komunikativního kolegu. Všichni hezky mluvíme – buď slovensky nebo česky. Máme klienty jak v ČR, tak na Slovensku, tudíž se potkáš s oběma jazyky, ale stačí když mluvíš jedním z nich. Veď sa dohovoríme, nie? 😊
  • Někoho, kdo si chce vydělat a nebojí se telefonování a komunikace. My vlastně komunikací vyděláváme, takže jinak by to ani nešlo.
  • Jsme tak trochu blázni a neodmítneme žádnou zábavu, teda většinou. Nikoho nenutíme do povinné zábavy, někdy člověk náladu má a někdy ne. 😊

A na věku? Na tom nezáleží, jsme kolektiv od 18 - 60 let. Lidi hned po škole, ale i zkušení prodejci. 😊

💰 Co ti nabídneme?

• Nástup od 01.10. nebo 13.10.
  • Zaškolení zakončené odbornou zkouškou – vše hradíme my.
  • Fixní mzda 31 000 Kč + motivující bonusy bez stropu.
  • Motivující odměny - čím víc pracuješ, tím víc vyděláš.
  • Hlavní pracovní poměr a pracovní dobu od pondělí do pátku od 8:30 - 17:00.
  • Jistotu a podporu týmu.
  • Hezké kanceláře v centru Prahy. Přímo na stanici metra Florenc.

🎁 Benefity, které potěší:

• Stravenkový paušál, sick days, Multisport karta, Flexi Passy
  • Narozeninový den volna, možnost 13. mzdy v prosinci
  • Neformální atmosféra, vedení, které naslouchá.
  • A navíc – máme oddělení radosti, které se stará o to, abychom se tu cítili dobře. 😊

👋 Co dál?

Mrkni na recenze od našich lidí na Atmoskopu.
Líbí se ti to? Pošli nám životopis – ozveme se ti a domluvíme si pohovor. Těšíme se! 😊

S pozdravem,

Anežka Káninská
HR Specialista

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Sick days, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Discount on company products / services

Salary:
31 000 – 60 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), Slovak (Proficient)