SATPO management, s.r.o. je manažerská společnost, která řídí developerské rezidenční projekty, investuje do pozemkového developmentu pod značkou SATPO a rozvíjí investiční platformu pod značkou City Home z oblasti nákupu existujících činžovních domů či jejich podílů. Na českém realitním trhu působí společnost v rámci skupiny SATPO od roku 1994, nabízí bytové a komerční jednotky na prodej, investiční příležitosti a odborné realitní služby. Zakládá si na dlouhodobé spolupráci s investory, obchodními a finančními partnery, usiluje o spokojenost svých klientů. Skupina je členem několika odborných organizací, aktivně se podílí na rozvoji realitního trhu.
Chcete se stát součástí našeho týmu? Aktuálně hledáme nového kolegu/yni na pozici:
Hledáme seniorního kolegu/kolegyni, který bude zodpovědný za finanční kontroling na korporátní (holdingové a subholdingové) a projektové úrovni svěřených společností a kteý se bude v naší skupině podílet na oblasti financování zahrnující různé typy bankovních úvěrů, veřejné dluhopisové emise a krátkodobé nebankovní úvěry včetně s tím spojeného reportingu. Pozice je přímo podřízená CFO.
Co Tě u nás čeká
- Úzká spolupráce s finančním ředitelem a podpora při řízení finanční oblasti skupiny.
- Příprava a vyhodnocování dlouhodobých finančních plánů, rozpočtů a forecastů na korporátní a projektové úrovni.
- Spolupráce na zajištění různých typů bankovních úvěrů včetně reportingu. Rozvoj vztahů s bankami.
- Spolupráce na veřejných dluhopisových emisích pro různé části skupiny včetně reportingu. Spolupráce s manažery emisí.
- Participace na strukturování transakcí (akvizice, divestice)
- Tvorba a realizace návrhů nových metod a kontrolních mechanismů v oblasti controllingu a reportingu.
Co od Tebe očekáváme
- Vysokoškolské vzdělání ekonomického zaměření.
- Minimálně 5 let praxe v oblasti korporátních financí, finančním kontrolingu a financování pro holding/skupinu zahrnující více firem
- Znalost finančního modelování a postupů řízení rizik.
- Samostatnost, silné analytické schopnosti a strategické myšlení
- Zkušenost s dluhopisovým financováním a tvorbou konsolidace dle IFRS výhodou
- Praxe z real estate nebo oblasti výroby výhodou
Co Ti můžeme nabídnout
- Různorodou práci ve stabilní firmě
- Přátelský pracovní kolektiv a neformální prostředí
- Práci na zajímavých projektech
- Odpovídající finanční ohodnocení
- Řadu zajímavých benefitů (MultiSport karta, eStravenky, příspěvek na důchodové nebo životní pojištění, občerstvení na pracovišti, 5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní doba a možnost občasné práce z domova)
- Pracovní smlouva na dobu určitou na 1 rok s možnosti prodloužení na dobu neurčitou již před uplynutím doby určité (dle oboustranné spokojenosti)
Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Bonuses, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job