3 September

Fundraiser/ka SONS ČR, z. s. - Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek

Jsme největší neziskovka poskytující služby zrakově postiženým osobám na celém území ČR. Nevidomým a slabozrakým lidem pomáháme například s nácvikem používání pomůcek, cvičíme vodicí psy, poskytujeme sociální služby a děláme řadu dalších zajímavých a netradičních aktivit.

Jste člověk komunikativní, trpělivý a pozitivní? Máte neotřelé nápady a odvahu je realizovat?

Hledáme fundraisera/ku na pomoc s vymyšlením, nastavením a rozhýbáním fundraisingu zaměřeného zejména na firmy i individuální dárce.

Co od Vás čekáme?

• sestavení plánu fundraisingových aktivit krátkodobě i dlouhodobě, jeho realizace
  • ve spolupráci s vedením organizace plánovat propagační a fundraisingové kampaně a vytvořit podpůrné materiály
  • nastavení komunikace se stávajícími dárci a další rozšiřování jejich množství
  • podpora regionálních pracovníků zabývajících se fundraisingem, jejich školení
  • zkušenosti s marketingem a propagací v online prostoru

Jak si Vás představujeme?

• máte zkušenosti ideálně z neziskové sféry, fundraisingu, marketingu, obchodu, vedením týmu
  • máte chuť do tvoření a vymýšlení nového, s dobrými nápady a vytrvalostí vše realizovat a dotáhnout
  • máte schopnost se na druhé naladit a rád se zápalem mluvíte o dobré věci, pro kterou „hoříte“

Co můžete čekat Vy od nás?

• zázemí stabilní neziskové organizace
  • maximální podporu a společnou domluvu na prioritách a potřebách
  • práci s velkou mírou samostatnosti, zodpovědnosti
  • kancelář v centru Prahy
  • 25 dní dovolené, pružnou pracovní dobu, možnost částečného home office
  • smlouvu na dobu určitou s možností dalšího prodloužení
  • úvazek celý, případně mírně zkrácený, nástup možný ihned

Životopis a motivační dopis posílejte prostřednictvím odpovědního fomuláře.

Full-time work, Part-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)