5 September

HR Business Partner - oncomed manufacturing a.s.

Společnost oncomed manufacturing a.s. je farmaceutická společnost. Působíme v areálu PharmaPark v Brně-Řečkovicích a zabýváme se výrobou léčivých přípravků proti rakovině, konkrétně cytostatických injekcí. Jako výrobní organizace jsme nedílnou součástí koncernu medac, jednoho z předních výrobců onkologických léčivých přípravků v Německu a na mezinárodních trzích. Společnost medac se specializuje na léčbu zhoubných onemocnění od svého založení roku 1970. Chcete být součástí týmu oncomed manufacturing a.s. a podílet se na léčbě jedné z nejvýznamnějších civilizačních chorob? V souvislosti s novými projekty a rozšiřováním naší výroby v současné době hledáme nového kolegu/novou kolegyni na pozici:

Co Vás na této pozici čeká?

• příprava pracovně-právních dokumentů a jejích správa
  • budete mít na starost celý životní cyklus zaměstnance (adaptaci nových zaměstnanců, pravidelná školení, rozvoj, změny v náplni práce) až po jeho případný odchod ze společnosti, který budete také koordinovat
  • rozvoj HR procesů, aktivní podpora automatizace procesů
  • příprava reportů (fluktuace, nástupy/výstupy apod.)
  • příprava prezentací, podkladů a participace při organizaci firemních akcí
  • úzká spolupráce se všemi úrovněmi organizace
  • účast na HR projektech a zlepšování zaměstnaneckého zapojení, koučování a poradenství uvnitř organizace s cílem pomoci vytvořit a podpořit angažovanost zaměstnanců v organizaci
  • aktivní podpora employer brandingu

Jaký by měl být Váš profil?

• středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání
  • praxe v oblasti HR ve výrobní sféře min 3 roky, zkušenosti z oblasti farmacie výhodou
  • komunikativní úroveň angličtiny ( min.B2)
  • zkušenosti s digitalizací a optimalizací HR procesů velkou výhodou
  • schopnost analyzovat data a vytvářet reporty
  • výborné komunikační a organizační schopnosti
  • schopnost samostatně řešit problémy a přicházet s návrhy na zlepšení.

Co u nás najdete?

• Nabízíme Vám práci, která má smysl - vyrábíme léčiva, která se používají při chemoterapii a zachraňují lidské životy
  • Podpoříme Váš další odborný i osobní růst formou externího i interního vzdělávání
  • Benefity jako 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, placené volno v den narozenin a spoustu dalších - podívejte se na záložku "O nás" nad inzerátem

Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám, prosím, Váš životopis pomocí odpovědního tlačítka pod inzercí.

Bližší informace o společnosti najdete na www.oncomed.cz, případně v záložce "O nás" nad inzercí.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Opportunity to work up hours, More than 5 weeks of vacation, Corporate events, Bonuses, Individual budget for personal growth, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Intermediate)