17 August

Technik/čka ELEKTRO- Středisko DRÁHY - BREMA, spol. s r.o.

Jsme BREMA - technologická společnost, která kontinuálně roste více než 30 let. Vznikli jsme jako rodinná firma a rodinnou atmosféru si stále uchováváme. V současné době zaměstnáváme přes 200 lidí a nabízíme stabilní pracovní zázemí s možností kariérního růstu. Neustále pracujeme na rozšiřování našich služeb, zavádění nových technologií a inovací. Realizujeme desítky projektů současně z toho důvodu mezi sebe rádi přivítáme nové kolegy. Těšit se u nás můžete na tým profesionálů, kteří spolu táhnou za jeden provaz nejen v práci, ale rádi se setkávají i ve volném čase - třeba i s rodinami na rekreaci v Krkonoších! Do svého zázemí v Modleticích, hledáme posilu do týmu. Nebudete na to sám/a, jsme jedna parta a rádi Vám ve Vašich začátcích pomůžeme.

S čím nám pomůžete? 🚧

* Řízení realizace prací na přidělené stavbě dle projektové dokumentace
* Vedení týmu montérů, řízení subdodavatelů a kontrola jejich činnosti
* Navrhování technického řešení realizačních prací a technologických postupů
* Vedení stavebního deníku
* Kontrola BOZP, kontrola TP a KZP
* Systémové objednávání materiálů

Co potřebujete, aby nám to spolu klapalo? 👷

* Min. středoškolské vzdělání elektrotechnického směru
* Kvalifikaci dle zákona 250/2021 Sb. § 7 NV
* Odbornou způsobilost- VŠ-01, B-03, E-07 je výhodou
* Praxi v oblasti VN, VVN je výhodou
* Řidičský průkaz skupiny B
* Dobrá orientaci v projektové dokumentaci
* Základní znalost ČSN a pracovních postupů v elektrotechnice
* Flexibilitu, odolnost vůči stresu, aktivní přístup k řešení problémů
* Samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, ochotu cestovat
* Autorizaci technika - je výhodou

Proč se budete těšit do práce? 🙌

* I v dnešní nejisté době Vám dokážeme poskytnout zázemí stabilní české společnosti.
* Nenecháme Vás v tom samotné - samozřejmostí je podpora zkušených kolegů a přátelská atmosféra.
* Nabízíme 5 týdnů dovolené. 🌍
* Auto i pro soukromé účely.
* Záleží nám na Vašem zdraví, proto si můžete vybrat také zdravotní volno (sick days).

A aby toho nebylo málo! ☝️

* Obědové menu za 25 Kč na centrále v Modleticích / stravenky 150 Kč/den
* Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění
* MultiSport karta 🏋️
* Produkty společnosti za zvýhodněné ceny
* Firemní rekreace v Krkonoších (i pro rodinné příslušníky) 🏔️
* Nezanedbatelné roční odměny a odměny z nadzisků zakázek 💸
* A dokonce máme i možnost masáží na pracovišti!

Company catering, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Soft loans to employees, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services

Job location:
Modletice
Full-time work
Professional training without a school-leaving exam