8 June

Automechanik / autoelektrikář nákladních vozidel Postřižín - MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o.

35 000 – 70 000 CZK/month

🛠️ Automechanik / Autoelektrikář – Staň se MAN Expertem!

Baví Tě práce s velkými auty nabitými tou nejmodernější technologií? Nerad kupuješ zajíce v pytli? Tak čti dál!

Stačí jednoduše poslat Tvůj životopis a domluvíme se na osobní schůzce. Omrkneš dílnu, potkáš budoucí kolegy a sám uvidíš, jestli by Tě to u nás bavilo.

💼 Co u nás budeš mít na starosti?

• Špičkové řemeslo: Zodpovídáš za to, že zákazník dostane své auto zpět v té nejvyšší kvalitě. Na dobré pověsti nám záleží.
  • Týmovou spolupráci: Nikdy v tom nebudeš sám. Kolem sebe máš partu zkušených kolegů, kteří Ti rádi poradí a pomůžou.
  • Práci s moderní technikou: Naše stroje jsou každý rok modernější. Budeš pracovat s technologiemi, které hýbou světem dopravy.
  • Osobní růst: Bez pravidelného školení se neobejdeš. Máme pro Tebe plán, se kterým to dotáhneš až na certifikovaného MAN Experta.
  • Jak u nás fungují směny? ⏱️
    Práce máme čím dál víc, proto jedeme na 2 směny (6:30 – 22:00) v klasickém rozsahu 40 hod/týden. Potřebuješ si zařídit lékaře nebo úřad? Po dohodě s vedoucím si směnu snadno upravíš. Přesčasy jsou dobrovolné – pracuješ je jen tehdy, když sám chceš.

🧰 Bez čeho se u nás neobejdeš?

• Vzdělání v oboru: Výuční list a ideálně i praxe (automechanik nebo autoelektrikář).
  • Praxe: Praxe v oboru je výhodou, ale nejdůležitější je pro nás tvá chuť do práce a ochota učit se novým věcem.
  • Týmový duch: Spolehlivost a zodpovědnost pro nás nejsou klišé. Kolegové na dílně se na Tebe musí spolehnout.
  • Chuť se učit: Chceme parťáka, který má ambice profesně růst a využije náš školící plán na maximum.
  • Řidičák skupiny C: Pokud ho máš, je to výhoda. Pokud ne, rádi Ti ho u nás kompletně uhradíme.

💰 Co za to dostaneš na oplátku?

• Zázemí lídra: Práci ve značkovém servisu se silným jménem. Investujeme do aut i do našich lidí.
  • Nadstandardní peníze: Férovou mzdu podle Tvých reálných zkušeností a praxe (konkrétní částku probereme osobně na servisu).
  • Náborový příspěvek: bonus 60 000 Kč do začátku.
  • Růst platu: Pravidelné navyšování mzdy (někdy i 2x ročně).
  • Peníze včas: Výplatu máš na účtu vždy do 5. pracovního dne v měsíci.
  • Roční bonusy: 1x ročně Tě odměníme za dobře odvedenou práci.
  • Příspěvek na dopravu: Každý měsíc pevná částka na Tvůj účet bez ohledu na absenci.

🎁 Balíček prémiových benefitů

🌴 5 týdnů dovolené pro pořádný odpočinek.
🍔 Stravenky v hodnotě 230 Kč/den.
🚴 MultiSport karta pro Tvou kondici.
💳 Karta Benefit+ na kulturu a zdraví.
🌊 Volné vstupy do Aquapalace Praha nebo Aqualandu Moravia pro Tebe i Tvou rodinu.
📜 Hrazené životní pojištění a výhodné cestovní pojištění.
🚛 Hrazené rozšíření řidičáku na sk. C.
🏥 Online lékařská péče 24/7 a další firemní programy.

A v neposlední řadě získáš skvělé pracovní prostředí a plnou podporu ze strany vedení.

📞 Zaujalo Tě to? Chceš se jen na něco zeptat?

Napiš nám nebo zavolej! Těšíme se na osobní setkání přímo u nás na dílně.

Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Work clothes, Transport allowance, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Above-standard medical care, Cafeteria

Job location:
Postřižín
Salary:
35 000 – 70 000 CZK/month
Permanent
Professional training without a school-leaving exam
Czech (Intermediate)