5 September

Specialista Údržby - Philip Morris ČR

Philip Morris International Inc. je vedoucí mezinárodní tabákovou společností, prodávající šest z patnácti nejvýznamnějších tabákových značek na světě, včetně značky nejprodávanější, Marlboro. PMI zaměstnává vice než 82 000 pracovníků a výrobky společnosti jsou prodávány přibližně ve 180 zemích.

Máš rád práci v oblasti řízení skladových zásob ND a baví tě analytická práce?

Jsi komunikativní a máš rád práci s lidmi?

Pak hledáme právě tebe!

Co u nás budete dělat?

• Stanete se součástí oddělení technického servisu a budete v úzkém kontaktu s inženýry zařízení, vedoucích údržeb a techniky údržby.
  • Mít zodpovědnost za hodnotu skladových zásob.
  • Budete pracovat se systémem SAP (modul údržby a ND).
  • Spolupracovat s centrálním týmem COE a zavádět nové strategie.
  • Zajišťovat dostupnost ND pro naplnění strategie údržby.
  • Komunikovat se zahraničními a tuzemskými dodavateli ND.

Co požadujeme?

• SŠ/VŠ technického / ekonomického zaměření.
  • Angličtina slovem i písemně (úroveň B2).
  • Analytické myšlení a schopnost hledat kreativní řešení.
  • Samostatnost, flexibilita, ochota učit se něco nového.
  • Práce s PC- SAP, MS Excel, MS Word, Outlook

Co vám na oplátku nabízíme?

• Práci s nejmodernější a v ČR unikátní technologií.
  • Zaškolení na danou pracovní pozici (nastavíme individuální plán rozvoje).
  • Možnost krátkodobé stáže v zahraničí.
  • Možnost seberealizace a karierního růstu.
  • Příspěvek na dovolenou v celkové hodnotě 1,6x měsíční mzdy (za rok získáte 13,6 měsíčních mezd)
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Cafeteria Benefity Café
  • 4 dny tzv. health days, když vám nebude dobře, ať fyzicky nebo psychicky
  • 8 týdnů rodičovské dovolené placené průměrnou mzdou pro novopečené tatínky nebo pěstouny
  • Kompenzace v době nemoci až do 43 pracovních dnů
  • 1 500 Kč ročně do programu Zdraví na vitamíny a zdravotní prohlídky
  • Pokud bydlíte více jak 50 km od Kutné Hory, ale přesto byste chtěl(a) u nás pracovat, máme pro vás řešení! Nabízíme vám možnost se přestěhovat za prací a my se o vás postaráme, klidně i s vaší rodinou. Dostanete finanční příspěvek na bydlení po dobu 2 let.

Práce je vhodná i pro čerstvé absolventy a absolventky VŠ.

Company catering, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Accommodation / housing allowance, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Cell phone, Contribution holiday, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care, Discount on company products / services

Permanent
University
Czech (Proficient), English (Advanced)