16 August

Operátor CNC stroje - autokláv - LATECOERE Czech Republic s.r.o.

Společnost Latecoere Czech Republic s.r.o. je francouzská výrobní společnost, která sídlí v pražských Letňanech. Pražský závod s bohatou historií se pod vlajku Latecoere připojil v roce 2000. Je to jeden z mála závodů leteckého odvětví, jehož know-how obrábění obtížně obrobitelných kovů a povrchových úprav uznávají přední světoví výrobci letadel – Airbus, Boeing. Líbilo by se Vám vyrábět díly do letadla, kterým v létě poletíte na dovolenou? Podílet se na výrobě pro takové velikány jako je Airbus, Boeing? LATECOERE Czech Republic s.r.o. hledá do svého týmu člověka, který se nebojí číst dál. :-)

Co Vás čeká:

• Obsluha CNC stroje - autoklávu (slouží k vytvrzování dílů z kompozitního materiálu)
  • Obsluha ATV zajišťuje zavážení materiálu do stroje, spuštění procesu vytvrzování, sledování průběhu cyklu
  • Je pro nás důležité vyučení v oboru anebo předchozí praxe.
  • Ale nenecháme Vás v tom samotné - budete mít svého mentora
  • Naše prostředí - čisté, přehledné a moderní

Co od Vás očekáváme:

• SOU/SŠ vzdělání v oboru obrábění - výhodou
  • Absolventy s chutí do práce a min. zkušenostmi také VÍTÁME
  • Zkušenost s obráběním kovových dílů na CNC strojích - DŮLEŽITÉ
  • Zodpovědnost a pečlivost – vyrábíme přesně dle výrobní dokumentace, je potřeba umět v ní také číst
  • Chtít se vzdělávat – tedy rozšiřovat své zkušenosti i na další výrobní činnosti
  • Ochota pracovat ve směnném provozu je pro nás velmi důležitá – jedeme ve 2 směnném provozu

Co Vám můžeme nabídnout:

• Skvělou pracovní dobu - 37,5 hod / týdně
  • 5 týdnů dovolené
  • Super lokalita - Praha 9 v Letňanech a parkování v areálu
  • Kafeterie systém - 1000 Kč měsíčně
  • Nadstandartní příplatky za práci ve směnách a o víkendech
  • Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 5% z hrubé mzdy
  • Stravování ve vlastní jídelně - velmi příznivé ceny (nabídka 3 hlavních jídel, polévky, salátů, dezertů, příspěvek na stravování)
  • Příspěvek na dopravu
  • Přátelský kolektiv a práci s nejnovějšími technologiemi

Company catering, Educational courses, training, Accommodation / housing allowance, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Work clothes, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Corporate events, Bonuses, Transport allowance, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Professional training without a school-leaving exam