Do týmu CloverDX hledáme člověka, kterého baví umělá inteligence a machine learning – někoho, kdo má za sebou reálné zkušenosti nebo alespoň pořádnou dávku vlastního zkoušení, projektů, soutěží (Kaggle?), experimentů. Teoretické znalosti se hodí, ale důležitější je, že tě AI opravdu zajímá a něco už jsi si osahal(a).
Už dnes máme v CloverDX zabudované chytré AI/ML funkce – ať už je to náš vlastní Copilot v GUI, převod dokumentů do strukturovaných dat, nebo různé klasifikátory a anonymizéry.
Používáme jak lokální modely, které si zákazník může spustit přímo u sebe, tak integrace s OpenAI – ale vždy s plnou kontrolou nad tím, co odchází ven a co se vrací zpátky.
Tvou rolí bude vymýšlet, zlepšovat a posouvat tyhle AI schopnosti dál. Čeká tě vývoj nových komponent, vylepšování stávajících funkcí i hledání cest, jak AI co nejlépe zapojit do datových workflow.
Výsledky tvé práce budou používat zákazníci v USA, Evropě i Austrálii – od startupů po velké instituce. Často půjde o firmy, které se hrdě hlásí k využívání AI, ale ve skutečnosti spoléhají na nástroje jako CloverDX, že jim pomůžou AI pochopit, zkrotit a využít na maximum.
Budeš tak mít reálný dopad – pomáhat firmám překonat buzzwordy a ukázat, jak může AI přinést konkrétní výsledky v každodenní práci s daty.
Pošli nám své CV, odkaz na GitHub, ukázku projektu nebo cokoliv, co ukazuje, že tě AI opravdu baví a umíš si s ní poradit.
Těšíme se!
– Tým CloverDX
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Management incentive program, Cell phone, Contribution holiday, Work mostly from home, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, The possibility of study leave, Above-standard medical care