19 June

MECHANICAL ENGINEER - Tark Thermal Solutions s.r.o.

Tark Thermal Solutions s.r.o. is the preferred supplier of thermal management solutions for major manufacturers in the medical, analytical, industrial and telecommunications industries. In case of medical applications, our products and systems deal with precise temperature control of medical and diagnostic systems. For industrial equipment, such as X-ray inspection equipment or industrial lasers, we offer both solid thermoelectric and liquid cooling solutions that address a wide range of cooling capacity requirements.

Hledáme zkušeného Mechanical Engineera, který bude vyvíjet a zdokonalovat naše produkty v oblasti systémů přímého a nepřímého chlazení.

Co bude náplní práce:

• Vypracovávat technickou dokumentaci produktů pomocí CAD (SolidWorks) v rámci zadaných projektů
  • Aktivně participovat na výrobě prototypů a pilotních výrobních zkouškách, zajistit jejich funkčnost
  • Aktivně se zapojovat do činností zaměřených na nalezení kořenové příčiny problémů (RCA) a navrhovat efektivní technická řešení
  • Úzce spolupracovat s týmem kvality při analýzách poruch, nápravě problémů a optimalizaci procesů
  • Aktivně se podílet na vyhodnocování validačních testů prototypů a zajišťovat jejich soulad se specifikacemi
  • Aktivně se zapojovat do analyzování rizik a tvorby DFMEA (Design Failure Mode and Effects Analysis)
  • Spolupracovat s projektovým managementem, realizace úkolů v rámci zadaných projektů a dodržování harmonogramů
  • Proaktivně se zapojovat do dalších úkolů a projektů podle aktuálních potřeb organizace

Co požadujeme:

• SŠ/VŠ technického směru
  • Min. 3 roky zkušeností v návrhu strojních zařízení
  • Angličtina na úrovni B2 (komunikace v globálním týmu)
  • Zkušenosti s CAD – SolidWorks je podmínkou
  • Základní znalosti výkresové dokumentace, tolerancí a geometrie
  • Schopnost číst a orientovat se v technických normách

Co nabízíme:

• Motivační platové ohodnocení
  • 25 dní dovolené + 1 den navíc za každých 5 let u nás
  • 2 dny osobního volna
  • Možnost občasné práce z domu (home office)
  • Měsíční příspěvek do balíčku benefitů v hodnotě 1000 Kč
  • Dotované závodní stravování
  • Firemní vzdělávání, jazykové kurzy
  • Vyvážený soukromý a pracovní život
  • Práce v dynamické zahraniční společnosti
  • Občerstvení na pracovišti
  • Příjemné a přátelské pracovní prostředí

Zaujala Vás naše nabídka? Zašlete nám svůj životopis a my se Vám rádi ozveme!

Company catering, Educational courses, training, Bonuses, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook

Full-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Advanced)