4 September

Personalista - VIAGEM a.s.

50 000 – 65 000 CZK/month
VIAGEM je technologická firma působící v realitách. Věříme, že svých cílů dosahujeme pomocí moderních technologií a pokročilé datové analýzy, využíváme nástroje jako umělá inteligence, strojové učení a big data… A výsledky jsou vidět! Skrze naší společnost se realizuje nejvyšší počet nemovitostních obchodů v ČR. Provozujeme nejmodernější realitní portál v České Republice. Vlastníme nejvíc pozemků v České Republice a na Slovensku. V každé čtvrté obci vlastníme pozemek.

Máme spoustu plánů a rozjíždíme nové projekty s cílem stát se jedním z hlavních hráčů na trhu s nemovitostmi. Děláme věci jinak, od nikoho neopisujeme, snažíme se hledat nové kreativní řešení, hodně se zaměřujeme na technologie a datovou analýzu.

Tento rychlý růst nás ale dohání v personalistice. Nejcennějším kapitálem společnosti jsou kvalitní pracovníci, zejména pak lidi s obchodním talentem a lidi co mají dobrou IT znalost a analytické schopnosti. Jejich nábor je pro nás důležitým úkolem. Proto hledáme kvalitní personalistku, která nám s tím pomůže.

Pokud Vás zaujal popis pozice níže, splňujete předpoklady a chcete se o práci ve VIAGEMU dozvědět více, tak se neváhejte přihlásit, rádi se s Vámi potkáme a probereme možnosti spolupráce.

Práce na IČO, možnost domluvit se na plném i částečném úvazku, či DPP.

Jsme časově flexibilní.

Pracovní náplň

• nábor nových pracovníků - tvorba inzerátů, vyhodnocování kandidátů, pohovory s uchazeči
  • nástupy - komunikace s vybranými uchazeči, dojednání pracovní smlouvy, uvedení pracovníka do společnosti
  • sociální sítě - úkolování marketingového oddělení s náborovým obsahem, správa Linkedin

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

• zkušenosti v oblasti personalistiky
  • příjemné vystupování, schopnost jednat s lidmi
  • samostatnost
  • proaktivní přístup, pracovitost a nadšení pro práci

Co vám můžeme nabídnout

• nadstandardní platové ohodnocení
  • práci na poloviční nebo plný úvazek úvazek
  • časovou flexibilitu
  • zajímavou práci v dynamicky se rozvíjející společnosti
  • kariérní růst

Pokud Vás tato pozice zaujala pošlete nám životopis a průvodní dopis.

A longer unpaid leave, Cell phone, Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Flexible start/end of working hours, Contribution to sport / culture / leisure, Self-organization of the job

Salary:
50 000 – 65 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work
Contract Duration:
Permanent
Contract under Trade Certificate / Identification No., Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)