11 August

POKOJSKÁ/POKOJSKÝ do Harvey Spa hotelu - Needmore, s.r.o.

29 000 – 34 000 CZK/month

Milá paní, milý pane,

do krásného prostředí hotelu Harvey Spa ve Františkových Lázních hledáme příjemnou a milou osobu, která se nezalekne manuální práce. Čistě uklizené pokoje jsou základem pro spokojenost našich hostů. Pojďte s námi budovat tým, kde se naši hosté budou cítit jako v bavlnce. Nejsme čistě lázeňský hotel, tak u nás některé věci fungují malinko odlišně.

Co je pro nás důležité, abyste dopředu věděli, že požadujeme, a co je nutné respektovat?

• pracovní poměr prozatím na DPP s možností přechodu na HPP
  • směnnost dle domluvy s nadřízeným
  • časovou flexibilitu a chuť pracovat i o víkendech a svátcích
  • pravidelnou docházku, včasný příchod do práce
  • pozitivní naladění – negativní emoce ubírají energii na práci a ovlivňují všechny kolem
  • pečlivost a řád – při úklidu pokojů je potřeba dodržovat zaběhnuté standardy úklidu a nedělat si věci podle sebe nebo je dokonce obcházet
  • týmovou spolupráci – bez té by to u nás opravdu nešlo
  • umět přijmout kritiku a spolknout svoji hrdost - Vaši práci budou kontrolovat supervisorky a když s ní nebudou spokojené, vrátí Vás na pokoj zpátky
  • fyzickou zdatnost - za den nachodíte cca 20,000 kroků, normu pro pokojské máme 14 pokojů denně a neuklízíme z vozíků, ale máme tašky, které nosíme všude s sebou

Co na druhou stranu můžeme nabídnout my Vám?

• stabilní práci v prostředí hotelu, který je otevřený po celý rok.
  • nadstandardní výdělek na této pozici
  • stravování na pracovišti v průběhu směny
  • možnost být při rozvoji hotelu v jeden z nejluxusnějších hotelů v regionu
  • skvělý tým lidí, který táhne za jeden provaz

Zaujali jsme Vás? Tak nám neváhejte poslat svůj dosavadní životopis a my se Vám v co nejkratší době ozveme zpět.

Company catering, Work clothes, Discount on company products / services

Salary:
29 000 – 34 000 CZK/month
Permanent
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ), Other
Professional training without a school-leaving exam
Czech (Pre-intermediate), Slovak (Pre-intermediate)