Milá paní, milý pane,
do krásného prostředí hotelu Harvey Spa ve Františkových Lázních hledáme příjemnou a milou osobu, která se nezalekne manuální práce. Čistě uklizené pokoje jsou základem pro spokojenost našich hostů. Pojďte s námi budovat tým, kde se naši hosté budou cítit jako v bavlnce. Nejsme čistě lázeňský hotel, tak u nás některé věci fungují malinko odlišně.
Co je pro nás důležité, abyste dopředu věděli, že požadujeme, a co je nutné respektovat?
- pracovní poměr prozatím na DPP s možností přechodu na HPP
- směnnost dle domluvy s nadřízeným
- časovou flexibilitu a chuť pracovat i o víkendech a svátcích
- pravidelnou docházku, včasný příchod do práce
- pozitivní naladění – negativní emoce ubírají energii na práci a ovlivňují všechny kolem
- pečlivost a řád – při úklidu pokojů je potřeba dodržovat zaběhnuté standardy úklidu a nedělat si věci podle sebe nebo je dokonce obcházet
- týmovou spolupráci – bez té by to u nás opravdu nešlo
- umět přijmout kritiku a spolknout svoji hrdost - Vaši práci budou kontrolovat supervisorky a když s ní nebudou spokojené, vrátí Vás na pokoj zpátky
- fyzickou zdatnost - za den nachodíte cca 20,000 kroků, normu pro pokojské máme 14 pokojů denně a neuklízíme z vozíků, ale máme tašky, které nosíme všude s sebou
Co na druhou stranu můžeme nabídnout my Vám?
- stabilní práci v prostředí hotelu, který je otevřený po celý rok.
- nadstandardní výdělek na této pozici
- stravování na pracovišti v průběhu směny
- možnost být při rozvoji hotelu v jeden z nejluxusnějších hotelů v regionu
- skvělý tým lidí, který táhne za jeden provaz
Zaujali jsme Vás? Tak nám neváhejte poslat svůj dosavadní životopis a my se Vám v co nejkratší době ozveme zpět.