Pojďte pracovat pro nejznámější cestovní kancelář, která již na trhu působí 105 let a je lídrem v oblasti cestovního ruchu. Těšit se můžete na tým profesionálů, jejichž cílem je mít spokojené klienty, kteří se k nám budou rádi vracet a díky nám poznají a procestují téměř celý svět. Protože zážitky z cest jsou těmi nejkrásnějšími. Těšíme se, že třeba právě vás již brzy uvítáme v Čedoku.
Máte zkušenosti s prací animátora a hledáte příležitost, jak tyto dovednosti dále rozvíjet? Připojte se k našemu týmu na centrále Čedok a pomozte nám vytvářet nezapomenutelné zážitky pro naše animátory i jejich hosty! Nabízíme práci, která spojuje kreativitu, zodpovědnost a možnost ovlivnit podobu animačních programů.
Náplň práce:
- Organizace a účast na školeních animátorů
- Pohovory a castingy s novými animátory
- Administrativní činnosti
- Balení a kompletování materiálů do destinací pro animátory na centrále
- Tvorba choreografií pro animátory
- Udržování databáze animátorů a platformy pro animátory
- Aktualizace animačních programů
- Korespondence s animátory
- Další úkoly stanovené pověřeným zástupcem Čedoku
Požadujeme:
- SŠ vzdělání, ideálně student VŠ
- Předchozí zkušenost s prací animátora
- Pečlivost a zodpovědnost
- Kreativní, sportovní a pohybové nadání
- Výborné komunikační dovednosti
- Nutnost docházení do kanceláře (min. 4 dny v týdnu)
Nabízíme:
- Zázemí perspektivní a silné značky Čedoku, který nastavuje trendy v cestování a je na trhu už 105 let
- Profesionální tým a přátelskou atmosféru v zázemí centrály
- Zábavnou, kreativní, ale i zodpovědnou práci v dynamickém prostředí cestovní kanceláře
- Profesionální zaškolení, podporu a školení pro efektivní práci, kontinuální proces vzdělávání a možnost seberozvoje
- 25 dní dovolené, abyste mohli využít pořádné slevy na zahraniční i tuzemské dovolené, protože dobít baterky musíme všichni
- Stravenkový paušál
- Multisportka nebo Cafeterie, které vám zpříjemní Váš volný čas
- Slevy u našich obchodních partnerů (Orange Optik, Autosalon Klokočka, Datart, T-Mobile, Samsung, Shell a mnoho dalších)
- Příspěvek na penzijní připojištění, sick day, home office a další.
V případě, že Vás nabízená pozice zaujala, zašlete nám prosím svůj životopis s fotografií a motivační dopis ještě dnes!
Těšíme se na brzké setkání na pohovoru! :)
Pracoviště: Vinohradská 2577/178, 130 00 Praha 3
Nástup: 01. 11. 2025 nebo dohodou