7 October

Dispečer mezinárodní přepravy - HOPI s.r.o.

HOPI je rodinná, dynamicky se rozvíjející společnost, která nabízí nejen kariérní růst, ale i stabilitu, kvalitu poskytovaných služeb našim zákazníkům. 👨👩🚛

Logistiku děláme 33 let. V průběhu dekád se působení HOPI rozrostlo i do dalších zemí v regionu střední a východní Evropy. Z důvodů kvality poskytovaných služeb a dlouhodobé spolupráce s našimi klienty realizujeme přepravy v rámci celé Evropy. Za skvěle fungující logistikou v HOPI stojí nejen dobře nastavené procesy, ale hlavně schopní lidé. Ti, kteří přistupují k práci pečlivě a zodpovědně tak, abychom dokázali dodržet vysoké standardy kvality. Právě někoho takového hledáme k nám do oddělení mezinárodní dopravy. Máte logické uvažování a dokážete domýšlet souvislosti? Výborně! Staňte se jedním z nás a přidejte se do HOPI týmu mezinárodního spedičního oddělení české společnosti s nadnárodní působností!

Co Vás u nás čeká?

• Organizace mezinárodní (a příležitostně i vnitrostátní) přepravy dle potřeb zákazníků
  • Komunikace s dopravci, speditéry a zákazníky
  • Řízení a koordinace přepravní objednávky a dohled na jejich realizaci
  • Zajištění dopravce pro konkrétní zakázky
  • Sledování dodacího procesu a finanční efektivity přeprav
  • Práce s TMS systémem a vedení administrativy
  • Řešení operativních problémů - stížnosti a incidenty
  • Vyhledávání nových zákazníků a rozvíjení spolupráce se stávajícími

Co je pro nás důležité?

• SŠ vzdělání
  • 3–5 let praxe v oblasti dopravy nebo spedice
  • Znalost zákonů v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy
  • Angličtina na středně pokročilé úrovni
  • Znalost MS Office (Excel, Word, PowerPoint)
  • Silné komunikační a organizační schopnosti
  • Flexibilita, samostatnost, pečlivost a týmový duch

Co Vám nabídneme?

• Smlouva na dobu neurčitou
  • Možnost osobního rozvoje a školení
  • 5 dní dovolené navíc
  • Služební notebook a mobilní telefon
  • Možnost zvýhodněného firemního mobilního tarifu se spoustou dat
  • Multisport kartu
  • Stravenkový paušál
  • Možnost výhodných nákupů v různých odchodech
  • Super kolektiv
  • ECO-Friendly společnost

Company catering, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Opportunity to work up hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Discount on company products / services

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Intermediate)