Máme nové zakázky, díky kterým rozšiřujeme kapacitu výroby komponent pro plynem izolované rozvodny (GIS) velmi vysokého napětí. Rádi bychom tak dali dobrou práci několika novým kolegům různých pracovních profesí. Vhodné i pro šikovné absolventy s vyhláškou 50/78 §5.
Chcete vidět, kde byste mohli pracovat?
Přijďte se podívat přímo k nám do naší nové haly! Každou středu od 14:45 do 16:00 pořádáme Dny otevřených dveří v areálu Hitachi, najdete nás na ulici Vlastimila Pecha, naproti Thermofisheru a Rabenu, vedle zastávky Ericha Roučky.
Získáte jedinečnou příležitost poznat naše pracovní prostředí, nahlédnout do výroby a zeptat se na vše, co vás zajímá. Pokud vás některá z pozic zaujme, můžete se rovnou setkat s mistrem a absolvovat krátký pohovor.
Důležité: dostavte se prosím včas na hlavní recepci závodu Hitachi. Vstup do areálu a prohlídka probíhají společně a pozdější příchod nemusí být z bezpečnostních důvodů umožněn.
Doporučujeme vzít si s sebou životopis.
Těšíme se na vás!
HLAVNÍ SPECIFIKA PRÁCE
PŘEDPOKLADY PRO VÝKON TÉTO PRÁCE
CO VÁM V HITACHI ENERGY NABÍZÍME
Jakmile naplníme počty pracovníků do kmene, budeme hledat i navýšení našich pracovníků přes agenturu, kde máte stejné podmínky, jako u HPP. Po schválení dalších pracovníků na HPP si pak naše šikovné agenturní zaměstnance převádíme do kmene.
Uvedená mzda je včetně osobního ohodnocení.
Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Launch of a completely new project, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure