18 August

SALES SPECIALIST na soukromé klinice - přidělení B2C klienti - Labs1503 a.s.

70 000 – 90 000 CZK/month

Máš zkušenost s intenzivní komunikací s klienty z poradenské práce, obchodního call centra či jiné obchodní pozice? Láká tě vyrůst v profesionálního obchodníka a umíš využít příležitost? Naše sales oddělení má pro tebe ideální B2C pozici pro profesní i finanční růst, s důsledným zaškolením. Bez cold calls nebo výjezdů autem.

Přidělíme ti objednané klienty (B2C) naší kliniky Světa rovnátek, denně budeš na klinice samostatně vést spousty akčních obchodních jednání s cílem uzavřít smlouvu o ortodontické léčbě. Budeš využívat moderní technologie, naše CRM, svůj tah na branku při osobním i telefonickém kontaktu a pomáhat tak lidem ke krásným úsměvům díky léčbě neviditelnými rovnátky.

Tvoje kariéra obchodníka už klepe na dveře…, pošli nám svoje CV a využij svoji šanci.

Svět rovnátek, součást skupiny klinik LABS1503, je největší poskytovatel neviditelných rovnátek na světě. Každý rok nám do léčby nastoupí více jak 4 000 nových klientů. Máme špičkové vybavení, moderní léčebné postupy a hlavně úžasný tým a klienty. Právě jim přinášíme kvalitní péči a pomáháme dosáhnout úsměvu, jaký si vždy přáli. Pojď nám s naší misí pomoci!

Co u nás budeš dělat?

• Vést osobní vstupní konzultace s objednanými klienty
  • Vysvětlovat postup a benefity naší ortodontické léčby s cílem uzavřít s klientem smlouvu o léčbě
  • Pečovat o své klienty po celou dobu léčby a zodpovídat jejich telefonické či emailové dotazy
  • Nabízet klientům doplňkové produkty k léčbě
  • Úzce spolupracovat s týmem zdravotníků a recepčních
  • Věnovat se i nezbytné administrativě a reportingu

Co k tomu potřebuješ?

• Minimálně středoškolské vzdělání s maturitou
  • Zkušenosti s poradenstvím, osobním prodejem služeb nebo produktů jsou podmínkou
  • Výbornou komunikaci s lidmi, vyjednávací schopnosti a profesionální vystupování
  • Obchodnického ducha – prodej je pro tebe prioritou
  • Jsi dynamická osobnost a dokážeš zvládat stresové situace
  • Je pro tebe důležité plnění prodejních plánů a jen tak se nevzdáváš
  • Ochotu se stále vzdělávat v oboru a učit se novým postupům
  • Velmi dobrou komunikaci v angličtině, řada našich klientů je ze zahraničí
  • Časovou flexibilitu pro vykrytí 8hodinových směn, některé dny začínáme v 7:00 a některé naopak končíme ve 21:00
  • Hravě si poradíš i s administrativou a prací na PC

Co ti nabízíme?

• Smlouvu na dobu neurčitou
  • Motivační provizní a bonusový systém, založený na realistických cílech
  • Akční obchodní pozici bez vlastní akvizice klientů, cold calls či výjezdů autem
  • Práci s moderním software a technologiemi pro podporu prodejních výsledků
  • Zážitkové firemní akce a společné teambuildingy
  • Osobní i profesní rozvoj, jazykové kurzy, vzdělávání a příspěvky na zájmové kurzy
  • Příspěvky a slevy na firemní produkty a služby v rámci skupiny Labs1503 (Svět rovnátek, AlphaLabs, DentaLabs, Fyzio svět).
  • MultisportKartu pro aktivity ve volném čase
  • Příspěvek na doplňkové penzijní připojištění nebo životní pojištění
  • Po 3 letech firemní auto i k soukromým účelům
  • A v neposlední řadě na pracovišti ovoce, oříšky i nejlepší italskou kávu v Praze, bez které si my už náš den ani neumíme představit

Educational courses, training, Car for private purposes, Corporate events, Bonuses, Individual budget for personal growth, Education allowance, Notebook, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Discount on company products / services

Salary:
70 000 – 90 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Advanced), English (Advanced)